ביקורות גדולות בהפועל נוף הגליל על היכולת של הקבוצה שבוע שני ברציפות. העולה החדשה התחילה את העונה בצורה נהדרת, אבל בארבעת המחזורים האחרונים צברה נקודה בודדת מ-12 אפשריות ואתמול הובסה 4:0 על ידי מכבי פתח תקוה. 
במועדון חוששים שמדובר בכדור שלג שיהיה קשה לעצור. "לא סתם אמרנו במחזורים הראשונים שהנקודות שאנחנו אוספים יעזרו לנו במאבק ההישארות", אמר שחקן בקבוצה, "ברור לכולם שזו המטרה שלנו. אסור לנו להיראות כמו אתמול ונצטרך מיידית להתעורר אחרת ניגרר לשרשרת הפסדים".
בקבוצה מקווים שהחלק ההתקפי שנראה מצוין במחזורים הראשונים, יתעורר ויחזור לעצמו. "אין חלק אחד בעייתי, אנחנו כולנו אחרי שני משחקים לא טובים ואין מקום כרגע להאשמות", אמר שחקן בכיר בנוף הגליל, "נצטרך לצאת מזה ביחד וכדאי שזה יקרה כמה שיותר מוקדם כדי שלא נסתבך חזק בתחתית".
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (4.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
במחזור הבא נוף הגליל תארח את בית"ר ירושלים ולאחר מכן תפגוש גם את הפועל חדרה ובני סכנין. במועדון מקווים לצבור כמה שיותר נקודות, לפני שלושת המשחקים הרצופים נגד מכבי תל אביב, מכבי חיפה והפועל באר שבע בתחילת דצמבר.



