לכבוד חודש המודעות לסרטן השד מועדון הכדורגל הפועל תל אביב משיק סט משחק מיוחד להעלאת המודעות, מדים עמם יעלו שחקני הקבוצה במשחק הבית הקרוב, מול בני סכנין ב-31.10 ובהמשך העונה גם במשחקי החוץ. לצילומי התלבושת החדשה, אל שחקני הקבוצה הצטרפו טלי בוטביקה, שולי טצת ודנה טווינה, אשר החלימו מסרטן השד ומשתייכות לארגון "גמאני".
מנכ"לית הפועל תל אביב אודליה פרידמן אמרה: "במשך שנים, מועדון הכדורגל הפועל תל אביב לוקח חלק פעיל ומשמעותי במסגרת חודש המודעות למחלה, בתקווה לעזור ולהשפיע, באמצעים שיש לנו. השקת המדים היא גולת הכותרת בשלל הפעילויות שעורך המועדון במהלך חודש אוקטובר עבור העלאת המודעות. אל תזלזלו, אל תתעלמו, אל תגידו "לי זה לא יקרה". גילוי מהיר יכול להציל חיים, לכו להיבדק".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(2+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(3+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(14+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
דנה טווינה, שהחלימה מסרטן השד והשתתפה בצילומים: "לרגל חודש מודעות לסרטן השד, ערכנו צילומים עם שחקני הפועל ת"א למדים החדשים של השחקנים. כי יחד החלטנו להעלות את המודעות על מנת שנשים ייגשו להיבדק. אז לכל השחקנים והאוהדים של הפועל ת"א, תדאגו שהנשים שלכם יתאמו תור לבדיקת שד. כי גילוי מוקדם, מציל חיים".


