קשרה של מכבי חיפה, דולב חזיזה, יהיה בסגל למשחק ביום שבת נגד הפועל ירושלים, אך ככל הנראה לא יפתח בהרכב וזאת בשל עומס על שרירי הבטן. חזיזה עבר טיפולים מיוחדים על ידי מומחים במהלך פגרת הנבחרות והחמיץ אימונים רבים, והחלטה אם יפתח בהרכב תתקבל סופית רק ביום שישי. חזיזה מתאמן עם הקבוצה כעת וחש טוב יותר לאחר הטיפולים, אך בקבוצה חוששים לסכנו בשל העומס.
יתרון (6) 22
12:30

אליצור שומרון

מכבי פתח תקווה
(6+)
אליצור שומרון תארח היום בביתה לראשונה מזה שלוש שנים ופוגשת את מכבי פ"ת שמגיעה בכושר קצת פחות טוב למשחק הזה. המארחת עם ארבעה ניצחונות רצופים והרבה מוטיבציה בבית, ותנצח מעל הליין
יתרון (6) 31
12:30

מכבי מעלה אדומים
(13+)

מכבי אשדוד
פערי הרמות בין הקבוצות גדולים מדי. מעלה אדומים עדיין לא נכנסה לקצב של הלאומית בעוד אשדוד מראה משבוע לשבוע שהיא קבוצה טובה מאוד. אשדוד מעל הליין
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
אם חזיזה לא יפתח בהרכב צ'ארון שרי יוסט לעמדת הכנף ומי שצפוי לקבל את המקום בהרכב כנראה יהיה יובל אשכנזי. התלבטות נוספת היא בעמדת המגן הימני. ריאן סטריין אמנם כשיר, אך לא בטוח שיוכל לשחק 90 דקות ולכן יש התלבטות אם לפתוח איתו, או להמשיך עם רז מאיר ולשלב את האוסטרלי במהלך המשחק.
מי שצפוי לפתוח בחוד הוא בן שהר. החלוץ הוותיק כשיר לחלוטין אחרי שהיה פצוע הוא נראה טוב באימונים. דין דוד ימשיך לשחק בכנף.


