קשרה של בני סכנין, מרואן קבהא, סובל מקרע קטן במפשעה וייעדר עשרה ימים עד שבועיים. קבהא בספק גדול למשחק נגד מ.ס. אשדוד אחרי פגרת הנבחרות, אך ההערכה היא שיהיה כשיר למשחק במסגרת המחזור השביעי. קבהא ציין בפני חבריו שהוא חש טוב יותר מבחינת הכאבים, אך העובדה שהצילום הצביע על קרע חלקי, מכריחה אותו לנוח כדי לא להחמיר את הפציעה.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בסכנין דרוכים מאוד לקראת הדיון בבית הדין על האירועים במשחק נגד מכבי נתניה. בסכנין לא אהבו בלשון המעטה את המכתבים של ראשי נתניה וחוששים שבית הדין ייגרר וישית עונש קשה. "אם המשטרה הודיעה חד משמעית שאוהדי נתניה הם אלו שהתחילו במהומה ומדובר על מקרה שקרה מחוץ לתחומי המגרש, הרי שברור לכולם שההנהלה שלנו עשתה הכל נכון ולא הייתה לה שליטה על זה", אמר שחקן בקבוצה, "בנתניה מנסים להלהיט את הרוחות כדי שיפגעו בנו אבל אני בטוח שהדיינים יראו את הודעת המשטרה ויבינו שאין מה להעניש את המועדון".
גם בהנהלה עצמה משוכנעים שהודעת המשטרה צריכה להוות חותם לכך שהם לא צריכים להיענש. "יש מגמה שכולם רוצים להעניש את סכנין", אמר גורם בכיר בהנהלה, "אנחנו מקווים שבית הדין לא יושפע מזה כי יש עודות בשטח שאפילו המשטרה הודיעה עליהן".


