המשא ומתן בין מכבי חיפה לעומרי אלטמן ממשיך, כאשר כעת בודקים באלופה האם ניתן להחתים את אלטמן מבלי לחרוג מרשת הביטחון של משרד האוצר. בחיפה מודעים לטווח של השכר ושל העלויות של העסקה וכעת בהנהלה בודקים אם לא יהיה מדובר בחריגה מהתקציב שמשרד האוצר דורש בהתנייה לקבלת תמיכה כלכלית בשל משבר הקורונה.
"הסכומים ידועים והמסגרת ידועה", טוען גורם המעורה בפרטים, "אם יהיה אפשר להחתים אותו בטווח רשת הביטחון אלטמן כמעט בטוח יהיה שחקן מכבי חיפה".
יתרון (5) 142
21:45

ריאל מדריד

אולימפיאקוס
ריאל הובכה במשחק הראשון במשחק מול בולוניה והיא גם הפסידה לוולנסיה בסופר קאפ. נראה שהיא בדרך לעונה מאכזבת. אולימפיאקוס ניצחה את באסקוניה בחות. והיא אמורה להמשיך במומנטום הזה גם מול ריאל החלשה יחסית
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
(1+)
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
בקבוצה ממשיכים בהכנות לגמר גביע הטוטו כאשר לא מעט שינויים ייערכו. בן שהר שקיווה לחזור לא ישחק ברביעי וצפוי לחזור לסגל ביום ראשון נגד מכבי פתח תקוה. גם נטע לביא ימשיך לקבל מנוחה כשמוחמד אבו פאני הפצוע ייעדר גם כן. ריאן סטריין שיעבור צילום צפוי גם כן להיעדר כשרז מאיר ימשיך בהרכב.