פחות מ-24 שעות אחרי החגיגה של בית"ר ירושלים בדרבי וה-0:3 על הפועל ירושלים, שוב לא שקט בבית וגן. החלוץ ירדן שועה נזרק היום מהאימון על ידי המאמן ארווין קומאן, אחרי עימות בין השניים. שועה עלה לכר הדשא בנעלי התעמלות, בזמן שכל השחקנים האחרים היו עם נעלי פקקים רגילות. קומאן ביקש הסברים, שועה טען שהוא סובל מכאבים בקרסול והמאמן שלא קיבל את זה שהחלוץ החליט על דעת עצמו - שלח אותו לחדר ההלבשה.
לשועה דווקא היו אימונים טובים לאחרונה, אבל אתמול הוא שיחק כרבע שעה בלבד כמחליף. אחרי המשחק החלוץ ביקש אמש שיחה מיידית עם ארווין קומאן, שהבהיר לו שהוא לא מתכוון לשוחח איתו וידבר איתו רק באימון. אחת הסיבות שקומאן מתעקש להשאיר את חלאופילו פלייטר, היא בגלל שהוא לא יודע מה יוליד יום עם שועה, ולא מתכוון לוותר לו בענייני משמעת ומקצועיות.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.