בבית"ר ירושלים ממשיכים במאבק נגד ראשי ארגון האוהדים "לה פמיליה" כאשר בחמישי האחרון קיבל אחד מראשי הארגון התראה לפני תביעה על סך 2 מיליון ש"ח, אותם הוא נדרש לשלם למועדון פיצוי של בסך שני מיליון שקלים עבור הנזקים שהארגון גורם למועדון.
זאת למעשה התביעה השניה של המועדון ומשה חוגג כנגד אחד מראשי הארגון, כאשר רק לפני שבועיים הוגשה התראה לפני תביעה זהה לבכיר נוסף בארגון. האוהד אשר קיבל היום את המכתב כתב בדף הפייסבוק שלו: "שימו לב מה קורה ברגע שיושבים עם הבעלים (חוגג) והצד השני לא בדיוק מקבל את דעותיו ואת מה שהוא רוצה להכתיב".
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
האוהד המשיך: "איפה האנשים שישבו איתו לפני שבועיים ושמעו שהוא הגיע בשביל שלום,אחדות וסולחה.יום לפני ערב החג מקבלים אחלה של ברכה של שנה טובה.להביא מכתב כזה בערב חג זההכי נמוך שכבר יכול להיות,אבל בכל זאת נברך אותו ואת כולנו בברכת חג שמח ושנה טובה".