קווין טאפוקו צפוי לערוך מחר בבוקר (ראשון( אימון בכורה בהפועל חיפה והוא יחתום על חוזה לעונה אחת. הקשר נחת בארץ ביום חמישי ומחר בבוקר יגיע למתחם בקריות כדי לחתום ולהתאמן. כעת במועדון ישקיעו את מירב המאמצים במציאת בלם שייכנס לנעליו של לואי טהא, שגמר את העונה בגלל קרע ברצועה הצולבת.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
האופציה הישראלית המועדפת על הצוות המקצועי היא שחקנה של מכבי תל אביב, שחר פיבן, אבל במקביל נבחנות אופציות של זרים לעמדה הזו. ברשימה נמצאים כמה שחקנים, ביניהם ניקולה ז'יז'יץ' וסולימאן קונה. הראשון הוא קרואטי בן 33 ששיחק בעונה שעברה בלאריסה היוונית וירד איתה לליגת המשנה. הוא שיחק בעבר גם בליגה במולדתו ובליגה השנייה בטורקיה. השני הוא שחקן בן 25 מחוף השנהב, ששיחק בעונה שעברה בוויסלה קרקוב ולפני כן עבר גם בליגות של בלגיה (ליגה שנייה), סלובקיה, שבדיה וארמניה.


