בבית"ר ירושלים מקווים שעד סגירת חלון ההעברות בישראל בעוד 13 ימים, הם יצליחו להגיע לסיכום על שחרורם של הזרים סנטיאגו אוקמפוס ומתאוסיניו. בבירה הגישו לאחרונה הצעה לקשר זר וכדי לרשום את הרכש המיועד ואת הבלם הזר ג'וסואה מחיאס שנחת אמש בישראל, עליהם להיפרד מהשניים עד סגירת החלון.
למעשה, גם הדרבי נגד הפועל ירושלים במסגרת המחזור השני בליגת העל ייערך יום לפני סגירת החלון, ביום שני ה-13 בספטמבר, ובקבוצה יצטרכו להיפרד עד אז לפחות מאחד מאוקמפוס ומתאוסיניו כדי לרשום את מחיאס, שנמצא בתכניות של ארווין קומאן למפגש.
באשר לאוקמפוס, סוכניו מאמינים כי יצליחו למצוא קבוצה מדרום אמריקה שתצרפו בהשאלה. אם אוקמפוס אכן יעזוב, קומאן מבקש לצרף במקומו את דור אלו וזאת לאור העובדה שעמית כהן הפצוע ייעדר כחודשיים, משמע שרועי הרמן יהיה המגן הימני היחיד בסגל לולא צירוף מחליף לאוקמפוס.
בנוסף, דודו דהאן בודק אופציות להעביר את ירדן שועה בהשאלה לחו"ל, כאשר גם אופציה בארץ נבדקת. בשלב זה ארווין קומאן מעדיף את חלאופילו פלייטר כחלוץ שני בסגל לצד ריצ'מונד בואצ'י.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
בנושא אחר, היום נקבע שבמשחק הדרבי במחזור הבא יישבו אוהדי הקבוצה ביציע המזרחי - בניגוד למשחק גביע הטוטו לפני כחודש בו ישבו ביציע הדרומי. ישנו ביקוש גדול לכרטיסים ליציע וההערכה היא כי כול הכרטיסים ליציע המזרחי יאזלו ולאוהדי בית"ר ירושלים ייפתח יציע נוסף.
לדרבי גם צפויים להגיע חברי ארגון לה פמיליה, שהבהיר: "הדרבי של גביע הטוטו היה רק הפרומו, בדרבי הקרוב נשב ביציע המזרחי, היציע שלנו. כולם להסתער על הכרטיסים, מכינים תצוגה שרק הארגון יודע להכין ובמיוחד לדרבי, כל טדי יהיה שלנו".
