יממה לפני משחק הגומלין של מכבי חיפה נגד נפטצ'י באקו בפלייאוף הקונפרנס ליג (חמישי, 20:00, ספורט2), הירוקים הכריזו על הארכת חוזהו של הבלם עופרי ארד, שקשר את עתידו בקבוצה לפחות עד קיץ 2024 עם אופציה להארכת החוזה בעונה נוספת.
ארד בן ה-22 הגיע לפגישה עם הנשיא יעקב שחר, מלווה בסוכנו אבי נמני, ולאחר החתימה אמר לאתר הרשמי: "אני שמח להאריך חוזה בבית שלי, במקום בו גדלתי ושאליו אני מחוייב. אני אעשה הכל כדי לעמוד במטרות של המועדון ולהמשיך להביא תארים למועדון. אין מאושר ממני ביום הזה להמשיך להיות חלק מהמועדון הזה לעוד ארבע שנים. זה הבית שלי".
המנהל הספורטיבי של המועדון, גל אלברמן הוסיף: "אנחנו שמחים שעפרי מאריך את ההתקשרות עם מכבי חיפה. מבלם העתיד הפך עפרי לבלם ההווה. מאחלים לנו ולו הצלחות והישגים משותפים ביחד".
בכל הנוגע לכשירותו של ארד, שנפצע לפני כחודשיים ונעדר ממשחקי הקבוצה מאז, הוא צפוי להיכלל מחר בסגל למשחק על שלב הבתים בקונפרנס ליג, אך הוא כשיר כרגע לדקות מועטות.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
במכבי חיפה מספרים על דריכות רבה לקראת הגומלין מחר ובקבוצה משוכנעים שהם עדיפים ושהמשימה תושלם אחרי ה-3:3 במשחק הקודם באזרבייג'אן. אחד השחקנים אמר לקראת המשחק: "הם לא פראיירים, אבל אנחנו טובים וחזקים יותר. עם הקהל שלנו, נעשה את זה".
דין דוד צפוי להמשיך לקבל קרדיט ב-11, בוגדן פלאניץ' יחזור להרכב ויפתח לצד אורי דהן, וגם ריאן סטריין שנכנס לעניינים צפוי לקבל קרדיט. כמו במקרה של ארד, גם לגבי הכשירות של גודסוויי דוניו שוררת אופטימיות. בחיפה ינסו לקדם את המגעים לצירוף רועי משפתי לאחר המשחק.


