הגיעו: נדב נידם - בית"ר תל אביב בת ים, אובידיו ביק - אוניברסיטטאה קראיובה, סטפן אקה - אוניברסיטטאה קראיובה, סטפן מילושביץ' - ריגה, עלא ג'אפר - סקציה נס ציונה, מורגן פרייר - מכבי פתח תקוה, עאיד חבשי - מכבי חיפה,.
עזבו: אופיר מזרחי - עירוני טבריה, עבדאללה חליחל - אל נאסר, סקו טורה - הפועל חיפה, אמיר בן שמעון - הפועל רעננה, יואל אבוחצירה - בני יהודה, יואב הופמייסטר - הפועל תל אביב, אורי דהן - מכבי חיפה, יוג'ין אנסה - הפועל באר שבע, עידן נחמיאס - מכבי תל אביב, מייק אמנגה - הפועל איכסל, דור אלו.
מה עשיתם בקיץ
אחרי שחזרו לצמרת הכדורגל הישראלי בעונה שעברה, בקרית שמונה רצו לשמור על השלד שהוביל את הקבוצה לפלייאוף העליון, אך רצונות לחוד ומציאות לחוד. הסגל של איזי שרצקי עבר מתיחת פנים והקבוצה נבנתה כמעט מחדש.
קובי רפואה עזב ובמקומו מונה עמיר נוסבאום, שנחשב לאחד המאמנים המבטיחים בארץ והגיע לאחר עונה מוצלחת בבית"ר תל אביב בת ים. שרצקי הצהיר שאורי דהן לא יימכר, אך הבעלים נשבר, הבלם נמכר למכבי חיפה ושלושה מארבעת שחקני ההגנה עזבו. בקישור ובהתקפה, קריית שמונה ויתרה מרצון על סקו טורה ולוסיו, אבל איבדה את יואב הופמייסטר ויוג'ין אנסה, שניים מהמצטיינים שלה בעונה שעברה.
בקרית שמונה יסתמכו העונה בעיקר על ניסיונו של הזר החדש סטפה אקה וכן על עאיד חבשי שהגיע ממכבי חיפה ורוצה להוכיח את עצמו. החלוץ איתמר שבירו מהפועל באר שבע צפוי לחתום בימים הקרובים והוא יחבור אל מורגן פרייר וסטפן מילושביץ' שאמורים לתת הטון בחלק הקדמי של הצפוניים, שנפרדו גם מעבדאללה חליחל שאמור היה לקבל העונה קרדיט נרחב, אבל נמכר לאל נאסר מאיחוד האמירויות. במועדון טוענים כי הסגל הושלם, אבל מי שמכיר את שרצקי והמנכ"ל יוסי אדרי לא יופתע אם הקבוצה הצפונית תפתיע לקראת סגירת החלון.
תסריט אופטימי
שרצקי ואדרי עושים קסמים בבחירת הזרים, הקבוצה מתברגת בפלייאוף העליון ונלחמת על כרטיס לאירופה.
תסריט פסימי
התלכיד החדש קורס, בקריה מתגעגעים לרפואה והשחקנים שעליהם ויתר שרצקי מככבים בקבוצות אחרות, בעוד הוא חוזר למאבקי הישרדות מתישים.
חיסון שלישי או בידוד
עאיד חבשי שהשתייך לסגל הנבחרת והחל את העונה החולפת בהרכב מכבי חיפה מצא את עצמו בהמשך מחוץ לעניינים, כשבשלב מסוים ברק בכר הדיר אותו לחלוטין מהסגל ומהתוכניות המקצועיות. הבלם ראה את הירוקים משקיעים לא מעט כסף באורי דהן והוא עשה את הדרך ההפוכה לצפון, שם ינסה להוכיח שהוא לא נופל מהרכש של קבוצתו לשעבר. עונה טובה של חבשי עשויה להחזיר אותו לקדמת הבמה, אבל נפילה נוספת עלולה להוביל אותו לקבוצות קטנות יותר.
הרגע שאסור שיחזור
קרית שמונה נפגעה בעונה שעברה מטעויות שיפוט ואחת כזו - בבלומפילד מול מכבי תל אביב - גרמה לשרצקי לצאת בהצהרה הבאה: "שופטים חסרי מושג דופקים אותנו, לא נופיע יותר למשחקים". חלק מהקסם של בעלי קרית שמונה הוא התשוקה הגדולה שלו, אבל עדיף שבעונה הקרובה הוא לא יאיים לפרוש ויסתפק בביקורת כל עוד היא לגיטימית.
רגיל (2) 134
19:00

הפועל חדרה

מכבי הרצליה
חדרה אחרי מבוכה גדולה מאוד אחרי הדחה מול שדרות. מסוג המשחקים שיכולים לפגוע קשות בקבוצה. הרצליה רצה טוב העונה, והיא אחרי 2 ניצחונות חוץ רצופים וללא הפסד מאז אוגוסט. הרצליה אמורה לנצח פה
יתרון (2) 210
20:30

בית"ר ירושלים
(1+)

הפועל באר שבע
המשחק המרכזי של המחזור מפגיש בין שתי קבוצות במומנטום חיובי. בית"ר עם חמישה ניצחונות בשישה משחקים, באר שבע הפסידה רק פעם אחת העונה. המארחת לא ניצחה את ב"ש בטדי כבר יותר מעשור - גם הערב היא תתקשה, והאורחת תנצח בקושי, אבל תנצח
יתרון (2) 272
21:45

לאציו

קליארי
(1+)
לאציו נמצאת בתקופה טובה, בעיקר יציבה הגנתית. האורחת עד כה לא מצליחה לייצר מומנטום חיובי, ומתקשה מאוד במשחקי החוץ. נגד לאציו זה לא ייראה שונה עבור קליארי
רגיל (3) 135
19:45

נאפולי

איינטרכט פרנקפורט
נאפולי בכושר נהדר ודומיננטית מאוד בבית, בעוד פרנקפורט במומנטום שלילי וההגנה שלה לא מוסיפה לה. נאפולי תשמור על הנקודות בבית
תחזית
לקרית שמונה ייקח זמן להתחבר בשל השינויים, אבל אם היא תפגע בזרים היא תוכל להיאבק על מקומות 5 עד 8.


