ראשי בני סכנין החליטו לקחת חלק בעידוד ההתחסנות בחברה הערבית. לאור הנתונים לפיהם כ-70 אחוזים מבני הנוער במגזר טרם התחסנו החליט יושב ראש המועדון מוחמד אבו יונס לצאת בקמפיין ביחד עם גורמים נוספים לעידוד התחסנות וערכו מפגש בין בני נוער לבין שחקני הקבוצה במטרה לעודד התחסנות.
מי שיזמה את האירוע הייתה השרה לשוויון חברתי, מירב כהן שאמרה: "אנחנו נמצאים במירוץ - נדבקים מול מתחסנים. אם נצליח להעלות את קצב ההתחסנות נוכל להימנע מסגר כואב ומיותר. אני רוצה להודות לראש עיריית סכנין ד"ר ספואת אבו ריא ויו"ר בני סכנין מר מוחמד אבו יונס על ההירתמות למאמץ הלאומי".
יו"ר הקבוצה אבו יונס: "זוהי תקופה אשר דורשת מכולנו הירתמות למען מאבק משותף בווירוס הקורונה, מועדון בני סכנין קורא לכלל הקהילה להיענות להנחיות משרד הבריאות וגם להתחסן למען בריאות אישית וחברתית".
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.


