ההתאחדות לכדורגל הודיעה הבוקר (שני) שהפועל איכסל לא עמדה בהחלטת בית המשפט העליון ומבחינת ההתאחדות הקבוצה לא תשחק בליגה הלאומית בעונה הקרובה, אלא בליגה א' צפון. לטענת גורמים בהתאחדות ובבקרת התקציבים, הקבוצה מהלאומית לא הפקידה שני מיליון שקלים עד 12:00 בצהריים, ולכן לפי החלטת בית המשפט העליון, המועד בו הייתה יכולה להפקיד בטוחות פג, ומי שתשחק בעונה הבאה בליגה הלאומית היא הפועל פתח תקוה.
גורם בהתאחדות אמר לוואלה! ספורט: "זה לא מעניין אם הם הפקידו 1.5 מיליון שקל, 1.8 מיליון שקל; הייתה החלטה שהם צריכים להפקיד 2 מיליון וכל עוד הם לא עשו זאת, זה ממש לא משנה". למרות טענות ההתאחדות באיכסל טוענים שהפקידו את כל 2 מיליון השקלים שבית המשפט דרש מהם ולכן הם לא מבינים את הודעת ההתאחדות ומחכים לפסיקת בית המשפט העליון.
יו"ר הפועל איכסל, בהא חליל, אמר לוואלה! ספורט: "היו 700 אלף שהפקדנו כבר, והיום הפקדנו 1.3 מיליון שקל נוספים, כך שהפקדנו את כל הכסף. למה ההתאחדות הודיעה? כנראה שמישהו מחפש אותנו. אבל עם כל הכבוד להתאחדות, לא הם אלו שמחליטים בעניין הזה".
באיכסל יפנו באמצעות היועצים המשפטיים בשעה הקרובה לבית המשפט העליון בדרישה שיוציא הבהרה, האם הם עמדו בתנאים והערעור חוזר לבית המשפט המחוזי, או שמא בית המשפט העליון מקבל את טענת ההתאחדות וטוען שאיכסל לא עמדה בדרישה.
בהפועל פתח תקוה עוקבים אחר ההתפתחויות, אך לוואלה! ספורט נודע שגם אם הקבוצה תישאר בלאומית, אייל ברקוביץ', ששימש כמנהל המקצועי בעונה החולפת, לא יישאר במועדון.
רגיל (3) 132
20:30

הפועל תל אביב

בית"ר ירושלים
אחרי ההפסד בליגה , בית"ר ירושלים תחפש מיני נקמה באדומים שיופיעו ללא מאיימבו, שחקן ההגנה הטוב ביותר שלהם. הפועל מגיעה אחרי שני הפסדים ומאוד לחוצה.
יתרון (3) 163
21:00

באיירן מינכן
(4.5+)

ריאל מדריד
ריאל מדריד בכושר בינוני ואחרי הפסד. מאידך באיירן מינכן מסתמנת עד כה כאחת הקבוצות החלשות במפעל וריאל תנסה להשיג ניצחון חשוב.
יתרון (3) 216
21:30

באסקוניה
(1.5+)

בי.סי דובאי
באסקוניה עדיין מחפשת ניצחון יורוליג ראשון העונה אחרי שישה הפסדים רצופים. אין משחקים קלים ביורוליג וגם דובאי היא לא יריבה קלה, אבל בבית בזמן הנוכחי זאת כנראה ההזדמנות הטובה ביותר של הבאסקים לנצח
רגיל (3) 264
21:45

אטאלנטה

מילאן
מילאן איבדה נקודות בשבוע שעבר מול פיזה בביתה, אבל בסך הכל נראית נהדר מתחילת העונה. אטאלנטה משדרת פחות יציבות העונה, מילאן פשוט טובה יותר כרגע ולמרות שזה משחק קשה לשתיהן - מילאן קצת יותר ראויה לניצחון


