חשש בהפועל חיפה בעקבות פציעה שספג סקו טורה בברכו. הקשר שהגיע בהשאלה ממכבי חיפה יעבור בדיקה של רופא מומחה ובמועדון מקווים שלא מדובר בפציעה חמורה שתשבית אותו למשך זמן רב. במקביל גם עמנואל סמדיה עדיין לא חתם בשל בעיות ביורוקרטיות ומחסור באישורים ממשרד הפנים.
"מדובר בשני שחקנים שאנחנו מאוד בונים עליהם", אמר בדאגה גורם במועדון. "כולנו מקווים שהעניין עם סמדיה יסתדר ובעיקר שאין לטורה פציעה חמורה".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
במקביל, בקבוצה ממשיכים בניסיונות להחתים קשר אחורי זר. אלישע לוי מעוניין מאוד בז'ואאו ז'אקיטה הפורטוגלי, אבל בשל הסיכויים הנמוכים לעסקה, בקבוצה בודקים אופציות נוספות. הקשר הקמרוני בקארי נימאגה נמצא על הכוונת וגם שמו של עמנואל בואטנג מהפועל תל אביב הוזכר, אך בשלב זה בחיפה מתמקדים באופציות אחרות.