הפועל באר שבע תחזור מבולגריה עם מקדמה רצינית לקראת הגומלין נגד ארדה קרדז'אלי, אחרי שניצחה אותה 0:2 הערב (חמישי) משערים של מריאנו באריירו ודור מיכה. בסיום המשחק, המאמן רוני לוי והקפטן מיגל ויטור התייצבו למסיבת העיתונאים וכצפוי, הבהירו שהכול עדיין פתוח והאדומים יצטרכו להשלים את המשימה בבית.
"אנחנו צריכים להיות מרוכזים. זה בידיים שלנו, אבל צריך לעשות את העבודה בבית בעזרת האוהדים שלנו. אנחנו מכבדים את היריבה וזו תהיה הגישה שלנו בגומלין", אמר מאמן הקבוצה רוני לוי. על המשחק הוסיף: "צפינו בארדה המון פעמים, גם בשנה שעברה. זו קבוצה טובה עם מאמן טוב, מאוד מאורגנת, עם התקפה מסוכנת. הם לא ויתרו עד הסוף ועשו הכול כדי לחזור למשחק. אני מברך את השחקנים שלי, שנתנו הכול, נשארו ביחד ושמרו על התוצאה במשחק לא קל. היינו ראויים לניצחון. זה רק המשחק הראשון מבין שניים".
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
הבלם מיגל ויטור אמר בסיום: "תמיד טוב לנצח. אנחנו יודעים שזה המשחק הראשון של העונה, יש לנו הרבה שחקנים חדשים ואנחנו מנסים להכניס את כולם לעניינים במהירות, להכיר אחד את השני וללמוד את הרעיונות של המאמן. עשינו עבודה טובה, לא ספגנו שערים ואנחנו חוזרים עם 0:2 לישראל, אבל אנחנו יודעים שהכול פתוח ואנחנו צריכים לסיים את העבודה".
הפורטוגלי התייחס לכך שקבוצתו שמרה על שער נקי: "למדנו את ארדה וידענו שהם מרבים להחליף מקומות בהתקפה. הם ניידים מאוד וזה לא קל לשחקני ההגנה כשאין מטרה ברורה לשמור עליה. אבל עשינו עבודה טובה בעצירת היתרונות שלהם, יש להם שחקנים איכותיים מקדימה וזו אולי הנקודה הכי חזקה שלהם. לא אפשרנו להם הרבה מצבים ועשינו עבודה טובה בהגנה".


