עדן בן בסט עדיין לא סיכם בהפועל חיפה לעונה הקרובה והערב (חמישי) הוא החליט לפרסם את הגרסה שלו למו"מ בינו לבין המועדון שלא עלה יפה עד כה.
"רציתי ואני עדיין מאוד רוצה לשחק בעונה הבאה בהפועל חיפה", כתב החלוץ באינסטגרם, "אבל לטנגו צריך שניים. לאורך כל הקיץ הייתי שקט וסבלני אל מול הנהלת המועדון בו גדלתי, מתוך רצון לסיים בו את הקריירה. הבעלים הבטיח לי כי הנושא שלי 'סגור' ושאוטוטו הדברים ייחתמו. לנוכח הסיכום הג'נטלמני, לפחות מצדי, דחיתי לא מעט הצעות ואפשרויות אחרות. לא יכול לתאר עד כמה נעלבתי מההצעה שנמסרה לי ולסוכן שלי. האמינו לי, זה לא הנושא הכספי, הכוונה היא הפוגעת. עם הוותק והניסיון שלי, אני יודע מתי רוצים אותי ומתי מראים לי את הדלת, הרי שיחקתי בכל המועדונים הגדולים בישראל ואני יודע היטב איך זה כשבאמת רוצים אותך ואיך זה כשלא רוצים אותך מספיק או בכלל".
בן בסט המשיך וכתב: מתוך כבוד למועדון ובראש ובראשונה לקהל הנפלא שלו, בחרתי שלא להתייחס לסוגייה עד היום. אלא שלאחרונה נפוצות ידיעות לא מדויקות בלשון המעטה בנוגע למה שהתחולל הקיץ ביני ובין הפועל חיפה ולכן מצאתי לנכון לומר את האמת ולעצור את המחול השקרי הזה. חייב לומר בכנות, אין לי דאגות קיומיות, זה לא עניין של כסף אלא של דרך ויחס, אני מונע נטו מהאתגר, האהבה למשחק והאמונה שיש לי עוד מה לתרום על המגרש. אם בהפועל חיפה יתעשתו ויכבדו, לא יהיה שמח ממני להמשיך באדום, אם לא - אחכה בסבלנות ובאמונה לאתגר האמיתי הבא שלי. בינתיים אני ממשיך להתאמן, לשמור על כושר ולהגיע מוכן ומזומן לעונה הבאה ??⚽️".
בינתיים הפועל חיפה קיימה הערב משחק אימון וניצחה בו 0:2 את הפועל רעננה. גיא משפתי כבש את הראשון בדקה העשירית ואלן אוז'בולט הוסיף עוד אחד בדקה ה-40.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.


