המאמן ההולנדי ארווין קומאן נחת הלילה (בין חמישי לשישי) בישראל ויחל היום באופן רשמי את קדנציית האימון שלו בבית"ר ירושלים. למאמן אין יותר מדי זמן להתאקלם, כאשר כבר באמצע השבוע הבא יחלו אימוני הקבוצה. במועדון עדיין ממתינים לאישורים הסופיים על מנת לטוס לטורניר בוושינגטון בתחילת יולי, וקומאן עצמו ממתין לתשובות בעניין כדי לתכנן את ההכנה לעונה, כאשר במקביל לוקחים במועדון בחשבון אופציה חלופית של מחנה אימונים באירופה.
קומאן אמר לאחר הנחיתה: "אני שמח להיות כאן בישראל, לעבוד בבית"ר ירושלים. אני מחכה בציפייה לעונה החדשה, אני מחכה כבר לתחילת השבוע, שנתחיל את האימונים. אני מכיר טוב מאוד את אלי אוחנה, שיחקנו יחד בבלגיה, היתה לנו תקופה נפלאה שם. אני מחכה לעבוד איתו שוב בבית"ר ירושלים. תודה לכולם".
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
בנוגע לרכש, בבית"ר לא מצליחים עד עתה להתקדם יותר מדי. אליסון דוס סנטוס, איתו היו מגעים מתקדמים, חתם בטורקיה, גם שיחות ראשוניות עם נציגיו של איתן טיבי לא הובילו לכלום והוא חתם בבאר שבע. בנוגע לאבי ריקן, בו רואים בית"ר כרכש מרכזי, הצדדים לא קרובים בשלב זה, כאשר השחקן בודק הצעות נוספות, מה גם שבית"ר מציעה לו חוזה לעונה אחת ואילו יש לו אופציה לחתום לשנתיים בקבוצה אחרת. ייתכן כי בית"ר תשנה את הצעתה בימים הקרובים, אך זה עשוי להיות מאוחר מדי. החלוץ הברזילאי לוסיו עשוי לקבל הצעה כספית בשבוע הבא.


