בית"ר ירושלים תחל בימים הקרובים בשיחות עם השחקנים על קיצוץ בשכרם לעונה הקרובה. הבעלים משה חוגג נחוש בדעתו ואף הבהיר להנהלת המועדון כי שחקן שמסרב בתוקף לדון על כך, ייפרד מהקבוצה. יתרה מכך, גורמים במועדון הוסיפו: "לא מקצצים לשחקנים בשביל רכש, יהיה רכש מינימלי ב-3-4 עמדות כדי שתהיה בכלל קבוצה. הסגל הנוכחי יורד ליגה, השחקנים יודעים את זה".
אבל עם כל ההבנה למצב, בשלב זה השחקנים לא מוכנים לשמוע על קיצוץ, במיוחד לא על 30 אחוז כפי שדורשים במועדון. השחקנים עדיין לא התייעצו עם ארגון השחקנים בנושא, אך אמרו: "ברור שינסו להפריד בין שחקנים, לייצר לחץ ולאיים. הם בונים על זה שבסוף זה כל שחקן והאינטרס שלו. אף שחקן לא רוצה מלחמה, אנחנו רוצים להתפרנס ושיכבדו את החוזה שלנו".
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
בבית"ר מתעקשים בשלב זה לדרוש מהשחקנים קיצוץ של 30 אחוז בשכרם אך לוקחים בחשבון כי ייתכן שהקיצוץ יהיה נמוך יותר. בעיה לא פשוטה צפויה לבית"ר גם מול הזרים עלי מוחמד ומרקו ינקוביץ'. "שיורידו לינקוביץ' 20 אחוז ויראו איזו שכונה הוא יעשה להם. הוא יבקש שחרור או שיתאמן בהליכה, וזה הפתרון הכי גרוע שיכול להיות. חבל שלא מבינים את זה", אמר אחד השחקנים.
בבית"ר מבינים את הכעס של השחקנים וגורם במועדון אמר: "מקצצים כאן בכל פינה. לאט לאט הם יבינו את המצב. זה לא נעים גם לנו, גם אוחנה שמדבר איתם מקצץ, גם מוני ברוש. לא יודעים בכלל לאן זה יגיע וכולם בלחץ אטומי".
ארווין קומאן ינחת בישראל בשבוע הבא, אך בבית"ר ישוחחו עם המאמן בימים הקרובים כדי לקבל החלטה האם לטוס למסע משחקים בארצות הברית בתחילת יולי, כאשר כרגע הכיוון הוא חיובי, בשל ההכנסה הכספית.
בנוגע לרכש, המאמן יתמקד בבלם וחלוץ זרים ובקרוב תוגש הצעה כספית לדור אלו, שאמור להיות המגן הימני של הקבוצה בעונה הקרובה.
בנוגע לעידן ורד, הדברים לא תלויים במאמן הנכנס אלא ביכולות הכספיות של המועדון. בשלב זה לא תוגש הצעה לשחקן, אך ייתכן שיוזמן לשיחת הבהרה בנושא.


