אחרי הניצחון המרשים על מונטנגרו, בנבחרת ישראל מבינים שהמשחק מול נבחרת פורטוגל יהיה שונה בתכלית (רביעי, 21:45). המאמן וילי רוטנשטיינר ימשיך במערך של שלושה בלמים, כאשר מי שעשוי לקבל את הקרדיט בהרכב אחרי ההופעה המצוינת שלו כמחליף ביום שבת הוא מוחמד אבו פאני.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
בסיום המשחק מול מונטנגרו זכה אבו פאני לחיבוקים ועידוד רב מאנשי הנבחרת. גם גדי קינדה זכה למחמאות גדולות על יכולתו. "יש שחקנים צעירים מוכשרים מאוד בנבחרת", אמר אחד השחקנים, "הצערה זה לא משהו שקורה בבום והם לומדים מהוותיקים אבל אין ספק שבקמפיין הקרוב יהיו הרבה שחקנים שלא קיבלו הרבה קרדיט בעבר ויהיו משמעותיים מאוד בנבחרת".
המגן השמאלי של הנבחרת סאן מנחם ממשיך לסבול מרגישות במפשעה. עם זאת ההערכה אצל אנשי הנבחרת שמנחם ייכלל בסגל למשחק מול פורטוגל. "לא נסכן את סאן", אמר גורם בנבחרת, "אך אם הוא ירגיש שהוא מסוגל לשחק הוא יקבל את הדקות שלו". במקביל, רוטנשטיינר צפוי לתת הזדמנות גם לשחקנים שלא שיחקו במשחק הקודם, דוגמת אוסאמה חלאיילה, שעשוי לקבל דקות נגד פורטוגל.