מכבי פתח תקוה ממשיכה לחזק את הסגל שלה לקראת העונה הבאה, והערב (שבת) הודיעה על צירופו של החלוץ ג'יימס אדניי, ששיחק לפני שתי עונות בעירוני קרית שמונה. ג'יימס בן ה-28 חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.
הניגרי שיכול לשחק בכמה תפקידים בהתקפה, רשם 19 הופעות במדי עירוני קרית שמונה בעונת 2019/20, ובהן כבש 3 שערים והוסיף 4 בישולים. הוא היה אחד השחקנים הבולטים בקבוצה, אבל לקראת סוף ינואר נפצע וגמר את העונה. במועדון הוחלט אז לא לממש את אופציית הרכישה עליו והוא חזר לגבאלה. בעונה החולפת כבש 4 שערים בליגה האזרית. לפני כן ג'יימס שיחק 6 שנים בליגה האלבנית ובה כבש 49 שערים ובישל 14 נוספים ב-162 משחקים.
רגיל (4) 228
22:00

אייאקס

גלאטסראיי
גלאטסראיי בכושר נהדר מתחילת העונה ואולי אחת הקבוצות שהכי קשה לשחק נגדן עד כה. אייאקס ממשיכה בחוסר היציבות שלה והיכולת הרעה בהגנה, וגם יתרון הביתיות לא צפוי לעזור לה יותר מדי הערב. ניצחון לאורחת
יתרון (4) 263
22:00

מארסיי

אטאלנטה
(1+)
אטאלנטה בתקופה נוראית עם שישה משחקים רצופים ללא ניצחון, מתוכם חמש תוצאות תיקו. מארסיי חזרה לנצח אחרי שלושה משחקים בהם לא עשתה זאת, ועדיין באופן כללי נראית מצוין העונה ומציגה בעיקר דומיננטיות בביתה, שם לא הפסידה עד כה. ניצחון ביתי - ביותר משער אחד
יתרון (4) 301
22:00

קלאב ברוז'
(1+)

ברצלונה
קלאב ברוז' הבלגית תארח את ברצלונה שחזרה לנצח אחרי ההפסד בסופר קלאסיקו. ברצלונה נמצאת במצב שבו היא חייבת ניצחון וגם שערים ולכן אני סבור שהקטאלונים ינצחו ביותר משער אחד
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
הקבוצה שסיימה את העונה במקום החמישי כבר צירפה לפני כן את הקשרים בן רייכרט מהפועל כפר סבא וניקו אולסק מבית"ר ירושלים, וכן את הכישרון הצעיר בר נאווי מהפועל פתח תקוה.


