מכבי פתח תקוה ממשיכה לחזק את הסגל שלה לקראת העונה הבאה, והערב (שבת) הודיעה על צירופו של החלוץ ג'יימס אדניי, ששיחק לפני שתי עונות בעירוני קרית שמונה. ג'יימס בן ה-28 חתם לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת.
הניגרי שיכול לשחק בכמה תפקידים בהתקפה, רשם 19 הופעות במדי עירוני קרית שמונה בעונת 2019/20, ובהן כבש 3 שערים והוסיף 4 בישולים. הוא היה אחד השחקנים הבולטים בקבוצה, אבל לקראת סוף ינואר נפצע וגמר את העונה. במועדון הוחלט אז לא לממש את אופציית הרכישה עליו והוא חזר לגבאלה. בעונה החולפת כבש 4 שערים בליגה האזרית. לפני כן ג'יימס שיחק 6 שנים בליגה האלבנית ובה כבש 49 שערים ובישל 14 נוספים ב-162 משחקים.
רגיל (6) 107
19:00

ישראל עד 21

סלובניה עד 21
הנבחרת הצעירה של ישראל אחרי קמפיין מביש, מנסה להציג יכולת טובה יותר בקמפיין הנוכחי. אחרי שתי תוצאות תיקו היא יכולה לנצח יריבה בינונית מאוד.
יתרון (6) 190
21:30

ברצלונה

ולנסיה
(6+)
שתי הקבוצות נפגשו השבוע בליגה וברצלונה הפסידה אחרי שהפסידה גם במחזור הראשון ביורוליג. אבל בביתה עם הניסיון, היא יכולה לנצח את ולנסיה .
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
הקבוצה שסיימה את העונה במקום החמישי כבר צירפה לפני כן את הקשרים בן רייכרט מהפועל כפר סבא וניקו אולסק מבית"ר ירושלים, וכן את הכישרון הצעיר בר נאווי מהפועל פתח תקוה.