דושאן מאטוביץ' פורש מכדורגל בגיל 37 וישמש כעוזר מאמן בני סכנין בעונה הקרובה. המגן הסרבי שזכור מעונת האליפות ההיסטורית של עירוני קרית שמונה וששיחק בבית"ר ירושלים, הפועל כפר סבא, בני לוד וסקציה נס ציונה, סיכם עם מאמן סכנין שרון מימר על שיתוף פעולה.
בנוסף המגן הסרבי ניקולה צ'ירקוביץ' לו עבר בנבחרת סרביה קרוב גם כן לסיכום וצפוי להצטרף רשמית לקבוצה. בסכנין מבינים שיש צורך בחריש עמוק בסגל, ועוסקים גם במעברו הצפוי של איהאב גנאים להפועל באר באר שבע.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב.
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצופים ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה.
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה הקבוצות הגדולות.
בקבוצה הדרומית מאוד רוצים את גנאים, אך בסכנין ידרשו בתמורה מיליון וחצי שקל או סכום נמוך יותר לצד שחקנים שיעשו את הדרך ההפוכה ויגיעו לסכנין. על הפרק נמצאים שמות כמו מרואן קבהא, רותם חטואל ואיתמר שבירו.


