תושבי תל אביב הופתעו הבוקר (רביעי) לגלות שלטים אלקטרוניים על בניין עיריית תל אביב בכיכר רבין בלב העיר, המברכים את מכבי חיפה ואוהדיה על האליפות. בשלט נכתב: "למכבי חיפה ואוהדיה הנפלאים, ברכות לרגל זכייתכם באליפות המדינה". הברכה לירוקים נחתמה - "מאוהדי מכבי תל אביב". אוהדי מכבי חיפה חשפו שהשלט בבוקר היה מעשה ידיהם והעלו בכיכר רבין הערב שלט שני בו תמונות ענק של אצילי וחזיזה וכיתוב "האליפות חזרה הביתה אל הכרמל, מכבי חיפה אלופה"
כידוע, בין שתי הקבוצות ישנה יריבות גדולה, על רקע מאבקי האליפות האחרונים, וגם בין מחנות האוהדים יש דם רע, כך שקשה להאמין שמדובר אכן במחווה של אוהדים של מכבי תל אביב שהחליטו לפרגן ליריבה מהצפון, או שמא מה שנראה כהסבר הגיוני יותר - שמדובר בהטרלה עליה חתומים האוהדים הירוקים.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
האוהדים הירוקים אגב, ממשיכים בחגיגות. אמש כ-4,500 אוהדים הגיעו לרחבה מחוץ לאצטדיון העירוני, ובהתארגנות של ארגוני האוהדים נערכו חגיגות בלתי רשמיות אליהן הגיעו חלק מהשחקנים. לאחר החגיגות ערכו הארגונים חגיגה פרטית בפאב המוריסון בכרמל, כשהשחקנים שחגגו במתחם בכפר גלים הגיעו לאחר מכן גם כן אל הפאב וחגגו עד אור הבוקר.
עם זאת בקרב הקהל יש גם כעס גדול על כך שלא נערכו חגיגות אליפות מסודרות. "גם לפני עשר שנים לא עשינו חגיגות רשמיות", נזכרו חלק מהאוהדים, "וגם בגביע החגיגות התפוצצו. כל הגורמים כולל כולם היו חייבים לעשות הכל כדי שיהיו חגיגות רשמיות".