בית"ר ירושלים תכריז בימים הקרובים על מאמנה בעונה הבאה. לא מעט אופציות נבדקו, בעיקר של זרים, כולל בימים האחרונים, אך מרבית הסיכויים כי יהיה זה מאמן ישראלי, כאשר בשלב זה חיים סילבס הוא הישראלי המוביל לקבלת התפקיד.
גם לאחר מינוי מאמן, בבית"ר ישברו את הראש בעיקר בנושא צמצום ההוצאות, קיצוצים ויצירת סיטואציה כלכלית שתאפשר למאמן להתחזק ב 4-5 שחקנים.
רגיל (7) 138
17:15

סביליה

אוסאסונה
סביליה אחרי שני הפסדי חוץ בליגה, אך היא חוזרת הביתה, במגרש בו היא ניצחה 1:4 את ברצלונה. היא מאוד לא יציבה, אך היא טובה יותר מאוסאסונה, שנראית רע מאוד כבר חודש. המארחת אמורה לנצח
יתרון (7) 149
17:30

בני סכנין
(1+)

מכבי חיפה
מכבי חיפה מחפשת ניצחון שיוציא אותה מהמשבר ויעצור רצף של שישה משחקים ללא ניצחון. את שני המשחקים האחרונים חיפה סיימה עם איבוד נקודות בתוספת הזמן, הפעם זה לא יקרה - חיפה מעל גול
רגיל (7) 172
18:30

מכבי נתניה

מכבי בני ריינה
ריינה מסתמנת כאחת החלשות בליגה ולפיכך מועמדת לירידה. עם הקהל הביתי הרב שלה, מכבי נתניה שבכושר מצוין יכולה לנצח בגדול.
משיחות ראשוניות שנעשו עם סוכנים, מדברים בבית"ר על שחקנים חופשיים בלבד, בשכר שלא יעבור את ה-180 אלף דולר לעונה, כאשר בשלב ראשון המטרה היא לצרף בלם, קשר אחורי וחלוץ זרים.
שכרם של עלי מוחמד וירדן שועה מגיע ליותר מ-2.5 מיליון שקל, כאשר בבית"ר מאמינים שהכסף שייכנס ממכירתם (במידה ויהיו הצעות רלוונטיות) יחד עם שכרם יאפשר לאזן את התקציב.


