נציגיה של המתלוננת נגד אורן שטרלינג, מנכ"ל הפועל חיפה, הגישה היום (שני) בקשה למנוע את שחרורו ממעצר הבית שלו. כזכור, המתלוננת, שהייתה מתנדבת במועדון, טענה שהוא ניסה לסחוט אותה מינית. עו"ד משה גלעד, שמייצג את המתלוננת, פנה לפרקליטות וכתב בבקשה מטעמה:
"מרשתי, המתלוננת, נמצאת במצב נפשי רעוע ביותר מאז שהחלה הפרשיה. היא מסתגרת בביתה, לא מצליחה לישון או לאכול ומצויה בחרדה מתמשכת תוך חשש מהחשוד, שנתפס בעיניה כאדם כוחני ביותר, חסר גבולות ומעצורים.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
"רמת החרדה של מרשתי עולה עוד יותר בימים אלה, לאור שחרורו הקרוב של החשוד ממעצר בית. לפיכך הריני לפנות אליכם בבקשה לפנות לבית המשפט בבקשה להאריך את מעצר הבית של החשוד לתקופה נוספת, לכל הפחות עד אשר יוגש כתב אישום".
כזכור, בסוף השבוע שטרלינג הכחיש בתוקף את הטענות, הראה תכתובת לכאורה תמימה שהייתה לו עם המתלוננת, וטען: "התלונה נגדי ממניע נקמני, אני הקורבן בטירוף הזה. אני מתמודד עם שקר גס, בוטה, אלים ומסוכן ואישה המנסה להחריב את חיי".