יו"ר בית"ר ירושלים, אלי אוחנה, אמור לקבל החלטה סופית בימים הקרובים בנוגע למאמנה הבא של הקבוצה. לאורך סוף השבוע התייעץ אוחנה עם לא מעט קולגות בנוגע להחלטה והחליט לקחת לעצמו עוד כמה ימים לחשוב לפני שיקבל החלטה סופית. המועמדים הם כמובן קובי רפואה וחיים סילבס, אך בבית"ר אמרו אתמול כי לא מן הנמנע שברגע האחרון תבחן אופציה נוספת. לאוחנה אין אפשרות כלכלית לצרף את יוסי אבוקסיס, כך שהוא לא על הפרק, למרות שהמאמן היה רוצה להגיע לבירה.
בנוגע לתפקידו החדש של אוחנה כמנהל מקצועי, מעבר להודעת המועדון אפשר יהיה לדעת לאורך זמן מה המהות האמיתית של התפקיד. אחרי שמשה חוגג התבטא במסיבת העיתונאים כי אין צורך במנהל מקצועי ואין אותו בשום קבוצה בישראל, ימים יגידו איזה גב מקצועי וכלכלי יקבל אוחנה מהבעלים, שבכל מקרה מתכוון להקטין את השקעותיו לקראת עונה פיננסית, בה הקבוצה תצטרך לצרף שחקנים חופשיים בעלויות לא גבוהות.
תקציר התבוסה של בית"ר ירושלים להפועל חדרה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
סוכנים של לא מעט שחקנים בקבוצה ביקשו הבהרות בנוגע לקיצוצים אפשריים או שיחרורים, אך בבית"ר הבהירו שפרט לשי קונסטנטין, שביקש לעזוב, כל החלטה תתקבל לאחר מינוי מאמן. בעוד קובי רפואה משחק עם ארבעה שחקנים בהגנה, חיים סילבס לעתים מעדיף מערך של שלושה בלמים והרצונות של כל מאמן שונים.
דודו דהאן שמייצג את ירדן שועה, התבקש לנסות למצוא קבוצה שתרכוש אותו. יחד עם זאת, אם בית"ר לא תקבל את סכום ההשקעה על החלוץ או לפחות את רובו, הוא יישאר לעונה נוספת. במועדון יקבלו השבוע החלטה סופית בנוגע לאחוז הקיצוץ שידרשו מהשחקנים.
אגב, בשיחות של חוגג ואוחנה עם המאמנים הפוטנציאליים, לא נרשמה התלהבות גדולה מהשארת אלירן עטר והוא ככל הנראה סיים דרכו במועדון. בנוגע לעידן ורד, ישנה החלטת מועדון שהוא יקבל הצעה לחוזה לעונה אחת עם אופציה לעונה נוספת. לאחר מינוי מאמן ושיחה עימו, אמור השחקן לקבל הצעה רשמית.


