רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
בלמה האוסטרי של בני סכנין, לוקאס שפנדלהופר, עזב את ישראל ולא יחזור ככל הנראה עוד העונה אחרי שקיבל אישור מהקבוצה. האוסטרי, בלחץ משפחתו, ביקש מראשי המועדון לנצל את העובדה שהקבוצה הבטיחה הישארותה כדי לעזוב את ישראל לאור המצב הבטחוני.
בסכנין רוצים מאוד שהבלם ישחק בקבוצה עונה הבאה, כאשר גם הפועל חיפה ועירוני קרית שמונה גיששו בנוגע לשחקן. לשפנדלהופר יש חוזה באסקולי האיטלקית, אך הוא הבהיר לראשי סכנין שיוכל להשיג שחרור וההערכה הייתה שישחק עונה נוספת בקבוצה.
כעת, לאור המצב הבטחוני, אמר הבלם למקורביו שהוא שוקל מחדש האם ברצונו לשחק בישראל ויקבל החלטה בשבועות הקרובים. ההערכה היא שאם המערכה תירגע בקרוב, השחקן יחתום לעונה נוספת. גם נייג'ל האסלביינק, שלא ימשיך בעונה הבאה, צפוי לעזוב את הארץ עוד לפני תום העונה.
