בית"ר ירושלים ספגה הערב (רביעי) קנס בגובה 6,000 שקל בגין קריאות גזעניות והתפרעות אוהדים במשחק נגד הפועל תל אביב. בעלי בית"ר משה חוגג התייצב לדיון בבית הדין של ההתאחדות, והפנה אצבע מאשימה כלפי ארגון "לה פמיליה" וכן כלפי הפועל תל אביב.
"מאוד מתסכל שפנינו לכל אנשי הפועל תל אביב והם פשוט התעלמו מאיתנו. לה פמיליה אינם אוהדי בית"ר ירושלים. הם מזיקים למועדון. אנחנו אמרנו להם ואמרנו להפועל תל אביב - אנחנו מונעים מהם כניסה לטדי, אנא מנעו מהם כניסה. זה לא קרה", אמר חוגג בדיון.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
חוגג הוסיף לגבי לה פמיליה: "הם עושים את זה כדי לגרום לי נזק כלכלי. אני תובע אותם, ואני עוד אתבע אותם. תשפטו את המועדון על כל מה שאני עושים ומבקש שתכירו בזה שלה פמיליה הם לא בית"ר".
כמו כן, ספגה בית"ר קנס בגובה 1,500 שקל על הפסקת החשמל נגד בני יהודה.
עוד בבית הדין: מכבי חיפה נקנסה ב-18 אלף שקל בסך הכל בגין שני מקרים של התפרעויות אוהדים: 3,000 שקל בשל פריצת האוהד לתחומי המגרש בסיום משחק הגביע נגד הפועל עפולה, 5,000 שקל על הדלקת האבוקות של האוהדים במשחק החוץ מול הפועל באר שבע ו-10 אלף שקל נוספים כעונש על תנאי מהעונה שעברה. הירוקים הודיעו שהם מחפשים אחר מדליקי האבוקות ונמצאים בקשר עם המשטרה לגבי האוהד שפרץ, ממנו אף נמנעה רכישה של כרטיסים למשחקים עתידיים.


