מגן בית"ר ירושלים אורי מגבו התראיין לאתר הרשמי של המועדון אחרי שהרצה לילדי קבוצת ילדים א' צפון בזום.
מגבו סיפר: "כן, עברתי הרבה ירידות ועליות לאורך השנים, התחלתי לשחק כדורגל מקצועי רק מגיל 15. גדלתי בבת ים לאמא חד הורית, ללא הרבה אמצעים, לכן לא יכולתי בכלל להיות בחוג כדורגל. כילד, הייתי תמיד ספורטיבי ובאו לבית ספר מכל מיני תחומים כדי לבדוק אותנו ולתת מלגות לחוגים שונים. בדקו אותי בכמה תחומים ואפילו נתנו לי מלגה לטניס, אבל לא התחברתי לזה ותמיד חיכיתי לקבל מלגה מכדורגל. בסוף הצלחתי לקבל מלגה לחוג כדורגל, אבל לא היה לנו מספיק כסף אפילו גם לזה".
מגבו המשיך ושיתף "פעם אחת לקחו אותי חברים יחד איתם לאימון, בקבוצה התלהבו ואמרו לי רק תבוא, אפילו הביאו לי בגדים ודברים, אבל גם לזה לא היה למשפחה היה כסף לנסיעות לאימון. לי לא היה מאמן שייתן לי דגש מקצועי איך לשחק, לילדים האלה יש מזל שיש להם את האפשרות לשחק כדורגל וללמוד ממאמן איך לשחק מקצועי, ועוד בבית"ר ירושלים, זה בכלל מזל וזכות".
מגבו סיפר על התחושה לשחק כקפטן של בית"ר, דבר שעשה במחזור האחרון מול הפועל תל אביב: "זאת תחושה מרגשת מאוד, הרגשתי כאילו עליתי מהנוער לבוגרים, זה חלום שהתגשם לשחק כקפטן ועוד בבית"ר ירושלים. יותר מזה, אפילו לא העזתי לחלום להיות קפטן, אז לעלות למגרש כקפטן בביתר, זה מדהים. זה הרגע הכי עוצמתי שחוויתי בקריירה, לעלות כקפטן בית"ר ירושלים ועוד נגד הפועל תל אביב, במשחק עם קהל. באמת, זה הרגע הכי משמעותי שלי, יותר מהגול נגד הפועל בשנה שעברה והשער בגמר גביע הטוטו נגד מכבי. בכל פעם שאני מגיע לבית וגן אני מתרגש להגיע וללבוש את המדים של בית"ר. זו זכות גדולה מבחינתי".
רגיל (1) 20
13:15

טוונטה

אייאקס
אייאקס בכושר גרוע, אולי על סף זעזוע בצוות המקצועי. טוונטה ניצחה ארבעה מחמשת משחקיה האחרונים בליגה, יכולה בהחלט לנצח בביתה.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 46
15:00

מאיורקה
(2.5+)

לבאנטה
מתוך 18 משחקים של הקבוצות העונה בליגה, נכבשו ב11 מהם, מעל 2.5 שערים. .אין סיבה שזה לא יקרה גם במפגש בינהן.
רגיל (1) 134
17:15

ריאל מדריד

ברצלונה
הסופר קלאסיקו הראשון של העונה מפגיש בין שתי הענקיות כשהפעם ריאל מדריד מגיעה מהמקום הראשון עם יתרון של שתי נקודות על פני ברצלונה שבמקום השני, ברצלונה סובלת מרשימת פציעות ארוכה מה שמשפיע על היכולת של הקבוצה במשחקים האחרונים. לאחר שריאל הפסידה בעונה שעברה את כל הסופר קלאסיקו, זהו משחק שלדעתי היא צפויה לנקום ולבסס את מעמדה בצמרת
יתרון (1) 267
20:15

הפועל באר שבע

מכבי בני ריינה
(2+)
הפערים כאן ברורים מאוד. למרות ההפסד לקרית שמונה, באר שבע פשוט טובה הרבה יותר מריינה. היא כבר הביסה העונה בביתה קבוצות אחרות וכך בהחלט יכול להיות גם הפעם.
רגיל (1) 297
21:45

לאציו

יובנטוס
יובנטוס בתקופה לא טובה עם שבעה משחקים רצופים ללא ניצחון. לאציו אמנם לא בשיאה אבל הביתיות תשחק כאן תפקיד משמעותי עבורה. בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, לאציו יכולה לשאוף לנצח


