עונש קל למכבי חיפה בשל אירועי משחק העונה מול מכבי תל אביב. מוליכת הטבלה נענשה הערב (רביעי) בקנס כספי של 5,000 שקל בפועל וספגה עונש על תנאי של 10,000 שקל, לאחר שחלק מאוהדיה השליכו לכר הדשא כוסות וקרטיב שפגע בשחקן האלופה טל בן חיים.
"האירוע אכן התרחש", הודה דובר המועדון דודו בזק. "נתפסו כל משליכי הקרטיב והכוסות. המשליכים הורחקו מפעילויות המועדון לצמיתות. מדובר בשלושה אנשים מבוגרים ונורמטיביים וזה מה שמצער בסיפור, העברנו את הנושא לטיפול המחלקה המשפטית שלנו לצורך הגשת תביעה אזרחית נגדם".
הדיין, עו"ד גיורא לנדאו, אמר בהחלטה שלו: "מדובר ברצף חמור של אירועים במהלך המשחק, לרבות פגיעה באחד השחקנים, אך בהתאם למדיניות בית הדין, כאשר הנאשמת מציגה בפנינו את הצעדים בהם נקטה, לרבות תפיסת המשליכים, מסירתם לידי המשטרה, שלילת המנוי שלהם ונקיטת הליכים אזרחיים, בית הדין גוזר עונש לקולא".
רגיל (2) 117
19:00

בני יהודה

הפועל נוף הגליל
בני יהודה לא ניצחה שישה משחקים רצופים, בעוד נוף הגליל ניצחה לראשונה העונה במחזור הקודם. שתי הקבוצות בעונה לא טובה, והמפגש ביניהן ייגמר בחלוקת נקודות
רגיל (2) 125
19:00

מכבי יפו

מכבי הרצליה
יפו בפורמה מצוינת עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים. הרצליה בעונה מצוינת עד כה אבל דומיננטית יותר במשחקי הבית שלה. יפו מסוגלת בהחלט לצאת מהמשחק הזה עם שלוש נקודות
רגיל (2) 284
22:00

ראיו ואייקאנו

ולנסיה
ראיו וייקאנו, המדורגת במקום ה-13, תארח את ולנסיה שממוקמת במקום ה-16 ושלוש נקודות מאחוריה. המפגשים האחרונים בין הקבוצות היו צמודים במיוחד, כאשר שלושה מתוך חמשת המשחקים האחרונים ביניהן הסתיימו ללא הכרעה. אני צופה שגם הפעם נקבל משחק מאוזן שיסתיים בתיקו.
