חוסה רודריגס, קשרה של מכבי חיפה, עבר בדיקת אולטרסאונד שבה התברר כי הוא סובל ממתיחה בשריר הירך האחורי. בעקבות זאת נמצא הספרדי בספק למשחק הליגה הקרוב, בו יתארחו הירוקים אצל מ.ס. אשדוד בעוד חמישה ימים, במחזור השלישי של הפלייאוף העליון.
רודריגס לא שותף אמש (שלישי) במשחק העונה מול מכבי תל אביב שהסתיים ב-1:1, אף על פי שנכלל בהרכב שפרסמה הקבוצה. הקשר דיווח על כאבים בשריר הירך האחורי עוד לפני היציאה מבית המלון, ביקש מברק בכר בכל זאת לשחק וגם קיבל זריקה, אבל במגרש עצמו יצא למבחן כשירות ואז התברר כי הכאבים חזקים והוא עלול לסכן את עצמו.
בשל כך הוחלט להוציאו מה-11 ובמקומו פתח מוחמד אבו פאני. בכר שקל לבצע שינוי במחצית וביקש מרודריגס לערוך שוב מבחן כשירות עם מאמן הכושר דרור שמשון, ולאחר הניסיון הזה היה ברור שכבר לא יוכל ליטול חלק במשחק.
הקשר בן ה-26 פתח העונה ב-21 משחקי ליגה מתוך 24 בהם שותף וכבש שער אחד מרהיב לרשת הפועל תל אביב.
רגיל (7) 255
20:00

מכבי יפו

מכבי פתח תקווה
שתי הקבוצות בפתיחת עונה די בינונית ולא יציבה. מכבי פתח תקוה טובה יותר והיפואים שמשחקים בבלומפילד , יתקשו מאוד.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 269
20:00

הפועל באר שבע

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות הרכו לכבוש במרבית מחזורי הליגה הראשונים. שתיהן מאוד התקפיות ובהחלט יתכן משחק רב שערים.
רגיל (1) 64
16:00

פיורנטינה

רומא
פיורנטינה מגיעה אחרי ניצחון בקונפרנס ליג ואילו רומא אחרי הפסד בליגה האירופית. אבל בליגה שתי הקבוצות במומנטום שונה לחלוטין. רומא סימנה השנה מטרה - אליפות. והיא טובה הרבה יותר.
רגיל (1) 172
18:15

שטרסבורג

אנז'ה
אחרי חמישה משחקים ללא ניצחון, אנז'ה תתקשה מאוד לנצח דווקא את אחת הקבוצות המרשימות בליגה.
רגיל (1) 226
19:00

הפועל ראשון לציון

עירוני מודיעין
אחרי שני הפסדים לשתיים מהקבוצות הטובות בליגה, הפועל ראשון לציון רוצה ויכולה לחזור למסלול הניצחונות מול אחת הקבוצות הבינוניות בליגה.