הפועל חיפה תבחן את האפשרות לצרף את עאיד חבשי בעונה הבאה, כך על פי גורם בכדורגל הישראלי המיודד עם הבעלים יואב כץ. לפי אותו גורם, בחיפה יחלו לעבוד על תוכניות לעונה הבאה רק לאחר שיבטיחו את ההישארות בליגת העל, ואז צפוי כץ להעלות את שמו של בלם מכבי חיפה בפני הצוות המקצועי.
חבשי מאוכזב מאוד ממעמדו במכבי חיפה ולאחרונה אף איבד את מקומו בסגל ויש סיכוי גבוה שיעזוב את הירוקים בתום העונה.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית תאומנם מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את הטבלה בליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי ולדעתי אנחנו נראה כאן התמודדות שקולה עם סיכוי טוב לתיקו ב90 דקות
מי שלא ימשיך בכל מקרה בהפועל חיפה הוא המגן השמאלי יהב גורפינקל. השחקן הושאל ממכבי חיפה בתחילת העונה ובקבוצה היו שמחים שיישאר, אבל הוא מכוון למצוא קבוצה בחו"ל ולנצל סעיף עליו חתם כשעבר ממכבי חיפה להפועל חיפה.
לגורפינקל היה חוזה במכבי חיפה עד תום העונה הנוכחית והירוקים דרשו שיחתום על סעיף לפיו אם יישאר בעונה הבאה בישראל, הזכויות עליו יהיו שלהם. בשל כך המגן צפוי לצאת לאירופה כשחקן חופשי ולקבל סופית את הזכויות על כרטיסו.


