בבית"ר ירושלים לא מתכוונים לקבל החלטות דרמטיות בנוגע למאמן הקבוצה בעונה הבאה או לגבי סגל השחקנים ובשלב זה לוקחים משה חוגג, אלי אוחנה ומוני ברוש זמן לבחון את העניינים ואת הסגל במהלך משחקי הפלייאות התחתון, כאשר גם חוות דעתו של יוסי מזרחי בסיום משחקי הפלייאוף התחתון תהווה שיקול בקבלת ההחלטות. במשך תקופה זאת גם אמור להתבהר תקציב הקבוצה וההכנסות הכוללות מזכויות שידור, כמות הקהל שיורשה להיכנס למשחקים ועוד.
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 184
19:00

אלבניה
(2.5+)

אנגליה
שתי הנבחרות מציגות את ההגנות הטובות ביותר בבית הזה ולמרות שהמשחק ביניהן לא ישנה את מיקומן בסיומו של המשחק, לא צפויה כאן חגיגת שערים. שניים לכל היותר
רגיל (1) 275
21:45

ישראל

מולדובה
ישראל בעיקרון עדיפה על מולדובה במשחק הלא חשוב הזה. עם זאת, ישראל נראתה נורא מול ליטא ולא כבשה כבר 3 משחקים. מולדובה חלשה, אך נראתה לא רע נגד ישראל במחצית הראשונה במשחק הקודם בין הנבחרות.
יתרון (1) 277
21:45

ישראל

מולדובה
(1+)
אחרי שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון ישראל תסגור את קמפיין מוקדמות המונדיאל נגד מולדובה, אמנם עם סגל חסר, אבל עדיין איכותי יותר מהנבחרת האורחת. ישראל תרצה לסיים כאן בטעם טוב, ותנצח ביותר מגול
עד עתה התקבלו מסוכני שחקנים לא מעט שמות של מאמנים זרים, כאשר במועדון בשלב זה מלקטים את המידע ובהמשך יערכו סינון לקראת שיחות עם מספר מועמדים. במועדון ישנה עדיין התלבטות בנוגע למאמן זר בשל העובדה שסביר להניח שמדובר יהיה באחד שלא מכיר את הליגה והכדורגל הישראלי, מה גם שבית"ר צריכה לבצע מיני מהפכה בקיץ. יחד עם זאת, במועדון גם הודו: "במצב השוק הישראלי ומה שקורה אצלנו בשנים האחרונות, זר זה הימור מחושב שצריך לנסות, מקווים למצוא אחד מתאים".
עלי מוחמד פתח שלשום בהרכבה של ניז'ר נגד מדגסקר, לאחר שלא שיחק במשחק הקודם נגד חוף השנהב ב-26 לחודש. בבית"ר מקווים שמוחמד ינחת בזמן מחר ויעמוד לרשות יוסי מזרחי לקראת המשחק עם הפועל כפר סבא, כאשר למאמן אין כרגע אפשרות אחרת בקישור, כאשר ניקו אולסק ותמיר עדי פצועים, כמו גם אוראל דגני שאולי שייעדר בשני.
מזרחי מרבה להעיר לשחקנים לקראת משחקי הפלייאוף התחתון ונשמע אומר מספר פעמים באימונים: "תגבירו קצב, אתם כנראה לא מבינים לאיזה סוג של משחקים אתם הולכים". המאמן גם הוסיף ואמר לאנשי המועדון: "אוי ואבוי אם לא נגמור את זה מהר, אין פה חומר שבנוי למאבקים האלה בתחתית".


