שחקני הפועל חדרה חגגו דקות ארוכות לאחר סיום המשחק אמש (שני) מול הפועל חיפה בחדר ההלבשה. למי שעמד מהצד החגיגות האלו הזכירו חגיגות של הישארות בליגה. החבורה של מנחם קורצקי, שכבר הייתה מתחת לקו האדום, מסיימת את העונה הסדירה תשע נקודות מעל המקום שמוביל לליגה הלאומית ובחדרה משוכנעים שאם הם ינצחו בשני המשחקים הראשונים בפלייאוף, הם יבטיחו רשמית את ההישארות.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 145
17:00

ניוקאסל

ברנלי
שתי הקבוצות מאוד התקפיות. גם במשחקיהן האחרונים נכבשו לא מעט שערים וכך צפוי גם במשחק בינהן.
רגיל (7) 169
17:30

מכבי בני ריינה

בני סכנין
ריינה השיגה אמנם ניצחון ראשון לעונה במחזור האחרון אבל היא עדיין מהקבוצות החלשות בליגה. סכנין תתארח אצלה לקרב מאוד מאוד עיקש, אבל סכנין קצת יותר איכותית ותשיג ניצחון שיעצור גם עבורה את המומנטום השלילי
רבע ראשון (7) 210
19:10

הפועל תל אביב

הפועל העמק
(4+)
אחרי שהסתבכו מול וילרבאן נראה ששחקני הפועל תל אביב יסתערו מהפתיחה על שחקני העמק. עם כל הכבוד לשחקני העמק, זו רמה אחרת.
"אסור לנו לזלזל", אמר שחקן בקבוצה, "אבל אין ספק שהצלחנו בחודש וחצי האחרונים לשפר משמעותית את המצב שלנו ואנחנו פשוט צריכים להמשיך ככה".
בקבוצה שיבחו לא מעט שחקנים ביניהם מקסים פלקושצ'נקו שהיה נהדר אתמול. בחדרה בנו העונה על הקשר המושאל ממכבי חיפה שינווט את הקבוצה וכעת הם מקווים שהוא יגיע בכושר טוב לפלייאוף. גם עידו לוי זכה למחמאות. הבלם עלה לא כשיר במאת האחוזים והציג יכולת מצוינת.
אלא מעל כולם מי שזוכה למירב המחמאות הוא המאמן מנחם קורצקי. קורצקי, שהגיע אחרי פיטוריו של שרון מימר, צפוי לקבל הודעה על הארכת חוזהו בעונה אחת ברגע שתובטח ההישארות. בהנהלה שיבחו את המאמן שהכניס רוח חדשה למועדון וכן על ההתעקשות להביא את לירן רוטמן שמתברר כבינגו.


