ראשי בני סכנין ישוחחו היום (שני) פעם נוספת עם שני המועמדים להחליף את ניסו אביטן - שרון מימר וניר ברקוביץ' - כאשר בהנהלה מתכוונים לבחור עוד היום בין השניים. מימר זוכה לעדיפות בשלב זה, אך רק לאחר השיחות יחליטו ראשי המועדון בוגע לזהות המאמן הבא. בהנהלה רצו מאוד לראות את מרקו בלבול חוזר, אך הוא לא מעוניין בשלב זה לקחת על עצמו את המשימה. גם שמו של אריק בנדו עלה, אך בשלב זה עושה רושם שרק אם המו"מ עם מימר וברקוביץ' לא יצלח, בנדו יזכה לפנייה.
בסכנין מבינים את החשיבות של מינוי מאמן כמה שיותר מוקדם, כאשר הרצון הוא לסיים את הסוגיה לכל המאוחר עד מחר. "אחנו במצב קריטי מאוד", אמר גורם בהנהלה. "אין ספק שאם נמשיך ככה נמצא את עצמנו שוב בליגה השנייה, והפעם זה יהיה אסון גדול יותר מבפעם הקודמת".
בקרב מרבית השחקנים הייתה אכזבה מעזיבתו של אביטן, אך גם הם מבינים שהזעזוע היה חייב להגיע. "אין ספק שכולנו צריכים להתעורר", אמר שחקן בקבוצה. "המאמן משלם מחיר, אבל אנחנו אשמים באותה מידה ואולי אפילו יותר. לא משנה מי יגיע לאמן, אנחנו חייבים להיראות טוב בהרבה כי יש פה באמת סגל איכותי".
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.


