צרות בהפועל תל אביב רגע לפני המשחק מול מכבי נתניה (18:45, ספורט3). הקבוצה הודיעה הבוקר (שבת) שארבעה משחקני הקבוצה - רז שלמה, שי אייזן, עמנואל בואטנג ואופק ביטון נמצאו חיוביים בבדיקת קורונה - זאת למרות שלפי המידע שהעבירה הקבוצה למנהלת, ארבעתם כבר קיבלו את מנת החיסון הראשונה. שאר השחקנים ואנשי הצוות יצאו שליליים בסבב הבדיקות, והמשחק מול הקבוצה מעיר היהלומים יתקיים כמתוכנן.
מבין הארבעה שנמצאו חיוביים, רק בואטנג תוכנן לפתוח במשחק הערב. הוא והשלושה האחרים ייעדרו מהמשחק כמובן, והמאמן ניר קלינגר יצטרף למצוא פיתרון להיעדרותו של בואטנג בקישור. ככל הנראה, מי שיפתח במקומו הוא שי אליאס.
אייזן, בואטנג ואופק ביטון משחקים בעמדות דומות ודן איינבינדר סבל מכאבים השבוע, כך שדן עזריה בכוננות ועשוי לקבל דקות משמעותיות.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(6.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
באופן כללי, המנהלת עדיין רחוקה מאוד מהיעד של 100 אחוז מתחסנים מקרב שחקני ליגת העל והליגה הלאומית. הנוהל לפיו מי שלא יתחסן בקבוצה בה יימצא מאומת, יכנס לבידוד ביתי מלא, עדיין לא נכנס לתוקף ויוחל רק בעוד חודש.
באימון המסכם אמש תרגל מאמן הפועל תל אביב את איאד אבו עביד במקומו של אדי גוטליב, שסובל מרגישות בשריר ולא ברור אם יוכל לשחק. "אחרי שעברנו שלב בגביע, אנחנו חוזרים לליגה, השחקנים מאוד מוכנים ודרוכים", אמר עוזר המאמן סלים טועמה. "הכנו אותם כמו שצריך ואני מקווה מאוד שנעבור את המשחק הזה ונמשיך הלאה".