שוערה של מכבי חיפה ג'וש כהן התאזרח היום (שבת) באופן רשמי. בשנה האחרונה היה כהן על תקן של תושב אירעי ועכשיו כאמור זוכה מי שהפך לשוער הראשון של מוליכת הליגה, לאזרח מן השורה. כהן קיבל תעודת זהות לאחר שהגיע למשרד הפנים בליווי עורכת דינו, ליאת שטיינברג חרלמפ, שטיפלה בתיק מראשיתו.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
יתרון (1) 196
18:35

הפועל ב"ש/דימונה
(8+)

הפועל ירושלים
ב"ש חטפה מהפועל תל אביב במחזור האחרון והיא מובסת מול הגדולות ומנצחת את הקטנות. ירושלים אחרי ניצחון ענק בסלובניה חוזרת הביתה כשהיא חייבת ניצחון בליגה כדי להישאר צמודה לצמרת.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.
ג'וש נשבע אמונים למדינה וקיבל באופן רשמי את האזרחות הישראלית והדרכון וקיבל מעמד של עולה חדש. כזכור, ג'וש עלה לישראל לפני שנה במטרה להצטרף למכבי חיפה ולהשתקע בישראל, זאת לאחר שחונך וגדל בבית יהודי לכל דבר בארה"ב.
לאחר מכן אמר כהן: "זה יום מאוד משמח ומרגש. התהליך היה אמנם ארוך, אבל היה שווה את זה ועכשיו אני יכול להמשיך לשחק ולחיות בישראל כאזרח".
בנוגע לנבחרת ישראל, הרי שהשוער שנמצא בכושר מצוין עדיין לא יכול לשחק וזאת בשל הגבלות של פיפ"א בנוגע למתאזרחים.


