עירוני קרית שמונה הודיעה היום (חמישי) על החתמתו של הקשר האחורי הניגרי מייק אזקייל אמאנגה בן ה-18, שהגיע כדי לחתום בקבוצת הנוער, אך לאחר מספר ימים של אימונים עם הסגל הבוגר, הוחלט להחתימו בקבוצה הבוגרת.
הקבוצה תשוב לפעילות אחרי שמשרד הבריאות אישר לה לשוב לפעילות בצורה הדרגתית וזהירה, זאת לאחר ההנחיה להפסיק להתאמן ולשחק בעקבות התפרצות הקורונה שגרמה ל-13 נדבקים מקרב השחקנים.
המנהלת הביאה לעיון משרד הבריאות את נתוני התחלואה העדכניים ואת מועדי החזרה הצפויים כדי שייקבע סטטוס חדש לקבוצה, מה שאכן קרה בסופו של דבר.
הקבוצה תחזור למגרשים ביום שני הקרוב מול במשחק ביתי מול מכבי נתניה, במסגרת המחזור ה-21. המשחק מול בני יהודה שאמור היה להתקיים מחר במסגרת המחזור ה-20 נדחה ויתקיים ב-24 בחודש, בעוד למשחק שלא התקיים מול מכבי פתח תקוה מהמחזור ה-19, עדיין לא נקבע תאריך חלופי.
ב-21 בחודש תתמודד הקבוצה במסגרת סיבוב ח' של גביע המדינה נגד בית"ר תל אביב/בת ים.
רגיל (7) 39
14:30

אסטון וילה

נוטינגהאם
אחרי רצף מרשים של שמונה ניצחונות אסטון וילה נעצרה במחזור האחרון מול ארסנל. נוטינגהאם מגיעה במומנטום שלילי. הבדלי האיכות בין הקבוצות ברורים.
רגיל (7) 115
17:00

וולבס

ווסטהאם
למרות שווסטהאם בכושר רע, וולבס נראית בדרך הבטוחה לירידה. הפטישים ינצלו את ההזדמנות לנשום מעט.
רגיל (7) 213
19:30

אלצ'ה

ויאריאל
ויאריאל קבוצה עדיפה התקפית (31 שערים), ואחרי הניצחונות האחרונים שלה, היא פייבוריטית ברורה.
יתרון (7) 244
20:00

בנפיקה

אשטוריל
(2+)
פערי רמות אדירים באצטדיון האור; בנפיקה נאבקת על האליפות ומגיעה בכושר התקפי מצוין, בעוד אשטוריל (מקום 14) מתקשה מאוד בחוץ העונה. בנפיקה לא צפויה למעוד בבית.


