מוחמד עוואד צפוי לסכם על חזרתו למכבי חיפה ביממה הקרובה, לאחר שלך פוזנן שלחה לו מסר שככל הנראה תאפשר לו להשתחרר רשמית בשעות הקרובות. כזכור, החלוץ חתם בקיץ על חוזה לשלוש עונות נוספות במדים הירוקים, בכפוף להשאלה לקבוצה הפולנית, כך שבנושא זה לא צפויים שינויים והחוזה יופקד מיידית בבקרת התקציבים. בחיפה ישלימו את המהלך עד יום חמישי וייתכן שרק אז ינחת עוואד בארץ וישלים רשמית את המעבר, לקראת הופעת הבכורה המחודשת שלו.
מוליכת הטבלה הישראלית פעלה כבר זמן רב לצירוף עוואד ולאחר הפציעה של ניקיטה רוקאביציה הגבירה את המאמצים. גם השחקן עצמו שינה עמדתו והחליט לשוב. עוואד שוחח עם המנהל המקצועי של לך פוזנן ועם המאמן וביקש לשחררו לאחר שלא קיבל יותר מדי קרדיט (שותף העונה בתשעה משחקי ליגה בלבד וכבש שער אחד). אלא אם יקרה משהו דרמטי בשעות הקרובות, יודיעו בקרוב הפולנים על עזיבתו.
רמי גרשון עשוי לעבור לפני תום חלון ההעברות לבני יהודה. הבלם, שלא שיחק כלל העונה והיה מבוקש על ידי מכבי פתח תקוה שם קיווה גיא לוזון לאחד איתו כוחות, קרוב למעבר לזהובים, שמנהלים לגביו שיחות מכבי חיפה על מנת להחתימו עד מחר בערב, אך עם זאת המלאבסים עדיין בתמונה.
רגיל (5) 169
17:00

בריסטול סיטי

פורטסמות'
שתי קבוצות שמחפשות יציבות במרכז הטבלה; יתרון הביתיות באשטון גייט עשוי להספיק לבריסטול כדי לגרד ניצחון דחוק.
רגיל (5) 176
17:00

דרבי קאונטי

מידלסברו
"בורו" שואפת לצמרת הגבוהה ומחזיקה בסגל עדיף; דרבי תילחם על נקודה, אך האיכות של האורחת כנראה תכריע את הכף.
רגיל (5) 183
17:00

האל

סטוק
שתי קבוצות בלתי צפויות שנמצאות במומנטומים הפוכים; האל סיטי נוטה להצטיין במשחקי בית כאלו וצפויה לצאת עם ידה על העליונה.
רגיל (5) 218
17:00

צ'רלטון

קובנטרי
קובנטרי נחשבת כיום לקבוצה איכותית ויציבה יותר בצ'מפיונשיפ, ולכן היא המועמדת המובילה לצאת עם שלוש הנקודות גם במשחק חוץ.
יתרון (5) 238
19:30

ליברפול

לידס
(1+)
לידס נראית לא רע בכלל בשבועות האחרונים כשהיא ללא הפסד בחמשת משחקיה הקודמים. ליברפול בכושר נהדר, אבל האורחת נראית עיקשת מאוד בתקופה הזו ותשוב לביתה עם נקודה לפחות
רגיל (5) 255
19:30

קריסטל פאלאס

פולהאם
דרבי לונדוני שקול מאוד שנוטה בדרך כלל לתוצאות תיקו, אך היתרון האיכותי בסגל של פולהאם עשוי להכריע את הכף לטובתה בקרב צמוד במיוחד.
רגיל (5) 278
20:30

בית"ר ירושלים

הפועל תל אביב
שתי הקבוצות מגיעות במומנטום חיובי מה שהופך את המשחק הזה לשקול ומאוזן. לאור יחסי הכוחות והתקופה של שתי הקבוצות זה משחק שיכול להתפתח לכל צד וההערכה שלי היא חלוקת נקודות בסיום
רגיל (5) 299
22:00

ברנטפורד

טוטנהאם
ברנטפורד היא אחת מקבוצות הבית הטובות ביותר בליגה ומצד שני, טוטנהאם היא אחת מקבוצות החוץ הטובות ביותר עד כה. לפני כחודש הן נפגשו וזה נגמר ב 0:2 לטוטנהאם, הפעם זה יילך צמוד יותר - תיקו
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל


