הקאמבק של מוחמד עוואד למכבי חיפה מתקרב. החלוץ שמפעיל לחץ כבד ביממה האחרונה על קבוצתו הפולנית לך פוזנן לשחררו, קיבל מסר מראשי המועדון לפיו יש סבירות גבוהה מאוד שהוא ישוחרר ויוכל לחזור לשורות הירוקים. תחילה הפולנים סירבו למהלך והיו מעוניינים שעוואד יישאר עד לסוף העונה, אך לאחר בקשה רשמית של השחקן וכן פנייה ממכבי חיפה, הפולנים התרככו והבוקר כבר ישנה נטייה, כך על פי גורמים במועדון, לשחררר את החלוץ. "הסיכויים למהלך כזה גברו משמעותית", אמר גורם בקבוצה הפולנית. "אני מעריך שביממה הקרובה תתקבל החלטה סופית".
במכבי חיפה רצו כבר תקופה ארוכה להחזיר את עוואד אך כעת הגבירו את המאמצים לנוכח הפציעה של ניקיטה רוקאביציה שייעדר לפחות בשבועיים הקרובים ויחמיץ לכל הפחות את שלושת המשחקים הקרובים של הקבוצה ביניהם גם הדרבי והמפגש מול בית"ר ירושלים.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
רגיל (1) 274
20:15

מכבי נתניה

מכבי תל אביב
לנתניה אמנם חיסורים רבים בהגנה אבל התקפית היא מצוינת, והאורחת מגיעה במומנטום רע מאוד. זה יהיה צמוד ויסתיים בחלוקת נקודות
רגיל (1) 305
21:45

גנואה

אטאלנטה
אטאלנטה מציגה כדורגל התקפי ושוטף, בזמן שגנואה תנסה להסתמך על הביתיות וההגנה. אטאלנטה בכושר הנוכחי עדיפה.


