מכבי חיפה עדכנה היום (ראשון) כי ניקיטה רוקאביציה ייעדר כשבועיים מהמגרשים. על פי ההודעה של מוליכת הטבלה, מלך שערי ליגת העל עבד בדיקת אולטרסאונד שבא נמצא כי הוא סובל מקרע קטן בשריר התאומים.
רוקאביציה בן ה-33, שהבקיע העונה 16 שערי ליגה אחרי 22 בעונה שעברה, יחמיץ בכל מקרה את הדרבי מול הפועל חיפה ביום רביעי וכן את המשחק מול בית"ר ירושלים ואת משחק הגביע מול הפועל אום אל פאחם. בחשבון האינסטגרם שלו כתב: "אחזור בקרוב".
יתרון (5) 150
21:30

אולימפיה מילאנו
(2+)

מונאקו
משחק ראשון למילאנו בביתה. מונאקו גילתה חוסר יציבות במשחקיה עד כה. לדעתנו יהיה משחק צמוד והיתרון בווינר למילאנו משחק לטובתה.
יתרון (5) 192
21:45

פאריס באסקטבול

וירטוס בולוניה
(4+)
פאריס נראתה מצוין נגד מכבי תל אביב, אך נראתה נורא נגד לה מאן ופנר, כך שהיא לא יציבה. וירטוס ניצחה את ריאל, והפסידה לוולנסיה, אך התאוששה בליגה מול נאפולי. וירטוס נראית כרגע איכותית יותר והליין איתה
יתרון (5) 243
21:45

בלארוס
(3+)

דנמרק
למרות היחסים, הפערים בין הנבחרות מאוד גדולים. בשילוב העובדה שבלארוס לא מארחת בביתה אלא במגרש ניטרלי, וכשההגנה הדנית לא ספגה במשחקים האחרונים שלה אפילו שער אחד, האורחת יכולה להביס כאן
רגיל (5) 300
21:45

קפריסין

בוסניה-הרצגובינה
נבחרת קפריסין לא בתקופה טובה ולא הצליחה לנצח בחמשת המשחקים הקודמים. עבור בוסניה אלו נקודות שאסור לה לפספס. היא איכותית קצת יותר, ותנצח כאן
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 248
21:45

בלגיה

צפון מקדוניה
בלגיה כבשה המון במשחקים האחרונים שלה, ועושה רושם שההתקפה הבלגית חזרה לעצמה אחרי תקופה מאוד לא טובה של הנבחרת הזו. נגד צפון מקדוניה היא לא צפויה לאתגר גדול. ארבעה שערים לפחות גם כאן
מי שעשוי להצטרף כדי לתגבר את ההתקפה הוא מוחמד עוואד. החלוץ שלא זוכה לקרדיט בלך פוזנן הפולנית עשוי לחזור עוד השבוע לקבוצה, אחרי שלפי גורמים המעורים בפרטים, הוא שינה גישה ומוכן לשמוע על חזרה לישראל. בין הצדדים צפויות להתקיים שיחות בימים הקרובים כדי לקבל החלטה סופית.