בני סכנין הודיעה היום (חמישי) כי השחקן האוסטרי לוקאס שפנדלהופר סיכם את תנאיו במועדון. מדובר בבלם בן 26 שחתום באסקולי מ-2020 אך עדיין טרם ערך הופעה אחת במדי הקבוצה האיטלקית מהסריה B. ב-2013 ערך את הופעתו הראשונה במחלקת הבוגרים של אינטר לאחר ששיחק במחלקות הנוער של הנראזורי.
בתוך כך, איסמעאיל ריאן סיכם בקבוצה השחקן ינחת הערב בטיסה מיוחדת מגרמניה שמתאפשרת כניסתה כדי להכניס ישראלים שנמצאים בחול. עוד לא ברור אם השחקן יחוייב לשהות במלונית אך בכל מקרה ברגע שיתאפשר לו להיפגש עם אנשי המועדון יחתום על החוזה שפרטיו סוכמו כאמור.
ריאן החל את העונה במדי אדאנספור המשחקת בליגת המשנה בטורקיה. ריאן חוזר לקדנציה שנייה בעולה החדשה, לאחר שב-2014/15 שיחק בקבוצה כמושאל ממכבי חיפה, אשר אצלה ערך השחקן את הופעתו הראשונה בליגת העל.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן