הקאמבק של יוסי אבוקסיס לבני יהודה הפתיע גם את השחקנים ואנשי המועדון. הזהובים ידעו שאברמוב תמיד רצה לראות את אבוקסיס חוזר, אבל לא האמינו שהמאמן ייענה לחיזורים. כולם ציפו שאם אבוקסיס יעזוב את באר שבע, זה יהיה לטובת נבחרת ישראל. אבל ברק אברמוב זיהה את הפירצה ביחסים בין אבוקסיס לאלונה ברקת ובחוזה לשלוש וחצי שנים עם שכר כולל של 700 אלף דולר נטו, הבטיח את הקאמבק של המאמן.
מי שהיו מאוד מרוצים מהחזרה של אבוקסיס היו שחקני בני יהודה, שכבר הספיקו להתכתב בנושא בקבוצת הווטסאפ, ולהביע התלהבות. שחקנים בקבוצה אמרו אתמול: "ברור שהקבוצה צריכה להתחזק, אבל יוסי זה הרכש הכי טוב שאפשר היה להביא לכאן. כל תקופת המעבר הזו ללא מאמן יצרה חוסר ביטחון, הייתה כבר תחושה שאנחנו עם הפנים ללאומית. עכשיו עם אבוקסיס מתחילים דרך חדשה, בתקווה לצאת מהמצב הזה". במועדון מקווים כי החתמת אבוקסיס תרגיע גם את האוהדים ואת ההפגנה המתוכננת מול ביתו של הבעלים ביום שלישי הקרוב.
יתרון (1) 185
18:30

הפועל גליל עליון

עירוני נס ציונה
(3+)
נס ציונה טרם ניצחה העונה ולמעשה, הניצחון האחרון שלה היה באפריל. היא סובלת מהמון פציעות והיא פוגשת את גליל עליון, אחרי ניצחון על נתניה. גליל עליון כבר ניצחה בנס ציונה בגביע ווינר והפעם, בבית, אמור להיות לה הרבה יותר קל
רגיל (1) 196
18:30

מנצ'סטר סיטי

ליברפול
ה-משחק של המחזור בפרמיירליג. סיטי וליברפול נפגשות אחרי ששתיהן נראו נהדר בליגת האלופות באמצע השבוע שעבר. ליברפול בתקופה פחות טובה בליגה ואיבדה גובה כשרק נקודה מפרידה בינה לבין סיטי כרגע. אבל המארחת נראית מצוין ובבית הדומיננטיות שלה מורגשת עוד יותר, והיא תנצח כאן
יתרון (1) 307
21:45

ליון
(1+)

פאריס סן ז'רמן
רשימת הפצועים של פ.ס.ז' מאוד מאוד ארוכה ומשמעותית - דמבלה, חכימי, מנדש ודואה בחוץ. כמובן שלא חסר לה עומק, אבל אין ספק שהחיסורים האלה ישפיעו עליה. ליון קבוצה ביתית חזקה מאוד שניצחה שישה משבעת משחקי הבית שלה העונה בכל המסגרות. במצב בו האורחת נמצאת, ליון יכולה להוציא נקודות
בנוגע לחיזוק, בתיאום עם אבוקסיס ייבדקו מספר אופציות כבר במהלך היום, כולל מספר שמות שהמאמן רצה לצרף לבאר שבע אך לטענתו אלונה ברקת לא אישרה. בימים האחרונים נעשו גישושים לבדוק האם מאוויס צ'יבוטה היה מוכן להגיע בהשאלה לבני יהודה עד לתום העונה, אך הסיכויים לכך קלושים.
לאחרונה עלתה על הפרק האפשרות לקבל את שלום אדרי מבית"ר ירושלים בטרייד על עמית זנטי, אך שום החלטה לא תתקבל ללא אישורו של יוסי אבוקסיס, שכל ההחלטות המקצועיות יהיו שלו מעתה ואילך.
