מכבי חיפה עושה מאמצים גדולים כדי להכשיר את מוחמד אבו פאני וחוסה רודריגס למשחק מול מכבי תל אביב. שני הקשרים הפצועים לא ישותפו בכל מקרה במחזור הקרוב נגד בני סכנין, אבל המטרה היא לנסות לאפשר להם להתאושש בזמן למשחק החשוב מול האלופה.
הירוקים אופטימיים לגבי האפשרות שאבו פאני ישותף, אבל פסימיים הרבה יותר בנוגע לרודריגס. "גם אם חוסה יחזור לפעילות, זה יהיה בסמוך למשחק ואחרי קרוב לחודש ללא אימונים סדירים. יש ספק גדול אם הוא יוכל לקחת חלק במשחק ובוודאי לפתוח בהרכב", אמרו במועדון.
ברק בכר עוד לא החליט איך ייראה ההרכב נגד סכנין. יובל אשכנזי ומאור לוי הצעיר ייאבקו על מקום ב-11, כאשר עומר אצילי או יאניק וילדסחוט יפתחו גם כן, מה שיביא להסטה של צ'ארון שרי מהכנף למרכז השדה.
בחיפה מקווים שהמשחק מול סכנין המתוכנן לשבת לא יידחה, בצל התפרצות הקורונה אצל היריבה. בשלב זה עושה רושם שלמנהלת אין כוונה לדחות את המשחק למרות שסכנין סופרת כבר שישה שחקנים מאומתים. אם המשחק יידחה, מוחמד אבו פאני לא יוכל לשחק נגד מכבי תל אביב בכל מקרה משום שירצה עונש הרחקה בשל צבירת כרטיסים צהובים.
מכבי חיפה הודיעה שהמוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל דחה היום את תביעתו של איל בלזר שתבע מהקבוצה מיליון שקל כדמי עמלה בהעברת הולמאר איולפסון ללבסקי סופיה.
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(3+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
