אכזבה בהפועל חיפה מהעובדה שהשוער אריאל הרוש חתם בהירנביין ההולנדית ולא יגיע לקבוצה. במועדון רצו מאוד לראות את הרוש מצטרף וכעת ינסו לצרף שוער אחר כשאופציית השוער הזר היא האופציה המועדפת. בפנקס של הצוות המקצועי יש כמה שמות של שוערים זרים כשאם ואכן יגיע אחד כזה יסמין בוריץ' ישוחרר או יוקפא. השוער הבוסני פצוע ואין עדיין צפי לחזרתו כך שאם יגיע שוער נוסף בהפועל חיפה יגרעו אותו מהסגל. במקביל לאופציית השוער הזר עלה שמו של אסף צור, שוערה של אנורתוזיס, ואם לא יצלח המשא ומתן עם השוערים הזרים צור עשוי לקבל פנייה.
בקבוצה התאכזבו מאוד ממההפסד לעירוני קרית שמונה. "היינו שווים לפחות נקודה אם לא יותר", אמר שחקן. "יש פה אחלה סגל, גם עם כל כך הרבה חיסורים נראינו טוב בשני המשחקים האחרונים".
יתרון (1) 75
16:00

הפועל ירושלים

עירוני נס ציונה
(13+)
הירושלמים חזרו מאוכזב מההפסד לצדביטה והיא גם עייפה מהמשחק נגד ברוקלין. עם זאת, היא תבוא יותר חדה למשחק מול קבוצה מאוד פצועה וכזו שנבנתה יחסית מאוחר. ירושלים תרצה משחק להתפוצץ פה והיא קיבלה משחק בהזמנה
רגיל (1) 163
19:00

הפועל עפולה

הפועל עכו
עכו קבוצה הרבה יותר טובה מעפולה, שנועלת את הטבלה ומסתמנת כמועמדת לירידה בפעם השנייה ברציפות. עכו תנצח כאן