דן איינבינדר חתם היום (שישי) בהפועל תל אביב לעונה וחצי והוא יעבור אליה רשמית כשחלון ההעברות יפתח ב-10 בינואר. איינבינדר ינסה לסייע לאדומים להישאר בליגה אחרי סיבוב ראשון עגום, אותו הם סיימו במקום האחרון בטבלה וכבשו רק ארבעה שערים.
איינבינדר התחיל את העונה בבית"ר ירושלים, אבל בהנהלה קיבלו החלטה לשחרר אותו והצוותים המקצועיים קיבלו הוראה לא לשתף אותו. בנובמבר הוא קיבל הודעת שחרור סופית וכעת הוא מנהל הליך בוררות מול המועדון.
"מחכה כבר למשחק הראשון. זה לא זמן לדבר, אלא לעבוד קשה ולהגיע מוכן לקראת המשימות שעומדות בפנינו", אמר איינבינדר אחרי החתימה.
יתרון (5) 109
19:00

בני יהודה

מכבי אתא ביאליק
(1+)
בני יהודה שקועה עמוק בתחתית הלאומית ולא ברור כמה מטריד אותה משחק הגביע כרגע. אתא בעונה לא רעה בליגה א' צפון ויכולה לראות בעצמה יריבה שקולה במשחק הזה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (5) 126
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
פערי הרמות כאן הרבה יותר מדי גדולים, וההתקפה של הפועל פתח תקווה לא תנוח במשחק כזה. ארבעה שערים לפחות
רגיל (5) 132
19:00

הפועל רעננה

מכבי קרית גת
הפועל רעננה מהלאומית מגיעה מהליגה הבכירה יותר אך מולה ניצבת יריבה קשוחה שמוליכה את ליגה א' דרום בפער משמעותי. בגביע כידוע פערי הליגות לא תמיד באים לידי ביטוי.
הפועל תל אביב היא הקבוצה החמישית בקריירה של הקשר בן ה-31. הוא גדל במחלקת הנוער של בית"ר ירושלים, עלה לקבוצת הבוגרים ב-2008 ושיחק במדיה עד 2012. לאחר מכן עבר לעירוני קרית שמונה, שיחק שנתיים במכבי תל אביב וחזר לבית וגן, שם שיחק בשנים 2015-2017. ב-2017-18 לבש את מדי הפועל באר שבע ולאחר מכן חזר לקדנציה שלישית בבית"ר. ארון התארים שלו כולל שלוש אליפויות, שני גביעים, שלושה גביעי הטוטו ותואר אחד באלוף האלופים.


