בלמה של מכבי חיפה עופרי ארד הזמין את שוער הקבוצה ג'וש כהן לארוחת צהריים כהוקרת תודה על הפנדל שעצר נגד מכבי פתח תקוה ביום שבת. כזכור, ארד ביצע עבירה שטותית על עמית מאיר, שהובילה לפנדל בתוספת הזמן אך כהן עצר את הכדור והשאיר את שלוש הנקודות.
יתרון (5) 33
19:00

מכבי ראשון לציון

בני הרצליה
(1+)
ראשון לציון עברה סריית משחקים קשה עם הפסדים להפועל ת"א, ירושלים ומכבי ר"ג, וניצחה את ב"ש. בסה"כ היא נראית טוב והיא פוגשת קבוצה במשבר ענק, עם 7 הפסדים רצופים. קשה לראות את ההרצליינים החלשים מתעלים פה. ראשל"צ עם האנרגיות תנצח
רגיל (5) 91
19:45

מאלמו

פנאתינאיקוס
פנאתינייקוס במגמת שיפור אחרי פתיחת עונה גרועה. מאלמו סיימה את אחת העונות הגרועות שלה בשנים האחרונות והיא משחקת רע מאוד ללא יכולת טובה לשלוט במגרש.
בסיום המשחק ארד, שהיה בהלם אחרי הטעות, פנה לכהן והבטיח לו שיזמין אותו לארוחה על עצירת הפנדל ואמש אכן קיים את ההבטחה. הערב ינסו ארד וכהן להמשיך במומנטם גם מבחינה הגנתית נגד בני יהודה, כאשר במועדון שבעי רצון מאוד מהשניים. ארד, שאיבד את המקום בתחילת העונה, חזר להיות שחקן קבע בהרכב של ברק בכר ובמועדון מרוצים מאוד מההתקדמות שהוא רושם.
מי שיפתח בחוד הקבוצה לראשונה הוא גודסוויי דוניו. החלוץ סופג לא מעט ביקורות מאז שהגיע ובחיפה שמחים שיקבל הערב הזדמנות במקומו של רוקאביציה, שכן עד כה הוא שיחק רק כמאה דקות בלבד במצטבר ולא זכה לקרדיט. מלבד דוניו, יובל אשכנזי יפתח גם כן לראשונה בהרכב כשגם טאלב טואטחה עשוי לקבל את חולצת ההרכב.


