יממה לפני המשחק מול בני סכנין, הודיעה הערב (שני) מכבי חיפה על עזיבתו של עוזר המאמן פול גרובס "בשל הצעה שקיבל במולדתו".
"גרובס שוחח עם נשיא המועדון, יעקב שחר, ומאמן הקבוצה, ברק בכר וביקש לעזוב לטובת התפקיד מעבר לים", נכתב באתר הרשמי של הירוקים. "במועדון נעתרו לבקשה. פול יטוס לביתו ביממה הקרובה בשל אילוצי הקורונה והכניסה לתפקיד החדש. אנו מודים לפול ומאחלים לו בהצלחה. נדע להיפרד מפול בזמן המתאים ובדרך הולמת".
גרובס עצמו אמר: "נהנתי מאד במכבי חיפה. הייתה לי פה תקופה נהדרת, לעבוד עם השחקנים ובמועדון. תודה רבה להנהלה ולקהל. אני כעת בדרך לאתגר חדש כמנג'ר באנגליה, עבורי זו הזדמנות. מאחל למועדון הצלחה רבה".
בכר, שיחפש כעת עוזר מאמן חלופי, אמר: "אני מודה לפול על העזרה הרבה. הוא קיבל הצעה שקסמה לו ואני רק יכול לאחל לו בהצלחה".
כזכור, ב-15 באוקטובר פרסמנו כי גרובס שוקל לעזוב את הקבוצה. במכבי חיפה הוציאו אז הודעת הכחשה לפרסום.
רגיל (3) 112
19:00

מכבי בני ריינה

הפועל קרית שמונה
בני ריינה אחרונה בטבלה והיא מגיעה לאחר ניצחון בגביע שהגיע אחרי רצף של שלושה הפסדים, קרית שמונה גם כן אחרי ניצחון בגביע שקטע לה רצף של חמישה משחקים ללא ניצחון. לאור חוסר היציבות שך שתי הקבוצות, נראה שייגמר כאן בתיקו
רגיל (3) 132
19:30

הפועל חיפה

בני סכנין
הפועל חיפה יצאה בתחושה לא נעימה ממשחק הגביע בבלומפילד בו הובסה 0:5 מול מכבי תל אביב. בליגה לעומת זאת היא עם שני ניצחונות רצופים, ובבית היא תשמור על המומנטום הזה מול סכנין שמשדרת הרבה חוסר יציבות העונה
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 163
20:00

מכבי תל אביב

עירוני טבריה
שניים משלושת המפגשים הקודמים בין הקבוצות הסתיימו עם ארבעה שערים או יותר. בכושר הנוכחי של שתיהן בשני צדי המגרש, התקפית והגנתית, אפשר לצפות לארבעה שערים גם הערב
רגיל (3) 237
21:30

ברנלי

ניוקאסל
ניוקאסל מחזיקה בסגל איכותי ועמוק הרבה יותר, במיוחד בחלק ההתקפי. ברנלי תנסה להסתגר בביתה, אך הלחץ של ה"מגפייז" צפוי להכריע.
רגיל (3) 245
21:30

ווסטהאם

ברייטון
ברייטון ממשיכה להציג כדורגל התקפי ומהנה, בעוד ווסטהאם בביתה מסוכנת מאוד במצבים נייחים. צפוי משחק פתוח עם שערים משני הצדדים.
גרובס (54) עבד בעבר בין היתר בפורטסמות' ו-ווטסהאם, תחת אברהם גרנט, ולאחר מכן עבד גם עם ג'ון גרגורי בהודו. למכבי חיפה הגיע בעונה שעברה ושיתף פעולה עם מרקו בלבול.


