בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל דן היום (רביעי) בענייניו של ניר ברקוביץ', שהתפרץ באופן חריג כלפי הפרשן לירן שטראובר וקילל אותו. המאמן, שמאז התקרית כבר איבד את משרתו כמאמן בני יהודה ספג קנס בסכום של 1,500 שקל. ברקוביץ' הודה במיוחס לו וטען שמדובר במקרה פרטי שכלל לא היה צריך להגיע לבית הדין.
"ניכר היה כי רקע הדברים האישי לטענתו קשה לו מאוד", כתב הדיין עו"ד נעם ליובין בגזר הדין. "הנאשם מצטער ומביע חרטה על המעשה ובסופו של יום שילם מחיר כבד על מעשיו". בכך למעשה נימק ליובין את ההחלטה להטיל על ברקוביץ' קנס בסכום יחסית נמוך "בתקווה כי בזאת תבוא פרשה עגומה זו על סופה".
בהמשך הערב צפויים להיערך גם הדיונים בעניינם של מאמן מכבי פתח תקוה גיא לוזון ובעלי מ.ס. אשדוד ג'קי בן זקן.
רגיל (4) 126
18:00

גינאה המשוונית

אלג'יריה
אלג'יריה מגיעה למשחק כשהיא הבטיחה את העפלתה לשךב הבא, אך היא תרצה לנקום בגינאה המשוונית שקטעה לה רצף של 35 משחקים ללא הפסד
יתרון (4) 152
18:40

הפועל העמק

הפועל חולון
(5+)
העמק מגיעה אחרי 3 ניצחונות רצופים ועם מאזן אדיר העונה בליגה. חולון אחרי תבוסה עצומה להפועל תל אביב ופיטורי מאמן. חולון גם כך נחותה, ויהיה לה קשה להתאושש באחד המגרשים הקשים בליגה


