בית"ר ירושלים החלה היום (שלישי) מחנה אימון בן שלושה ימים בשפיים, שלאחריו תערוך ביום שישי משחק אימון נגד הפועל כפר סבא. הבשורה הטובה היום הגיעה מכיוונו של חלאופילו פלייטר, כאשר חוות דעת נוספות שקיבלו במועדון, הבהירו שלאחר בדיקה נוספת שיעבור בעוד 10 ימים החלוץ צפוי לחזור לאימונים.
פלייטר ערך בדיקות מקיפות בעקבות הדימום מהכבד שנוצר אצלו בעקבות מכה שספג במשחק אימון נגד הפועל כפר שלם. בבדיקות התגלתה גם בעיה קרדיולוגית שאמורה להיפתר לאחר בדיקה נוספת, אך בכל מקרה, אם כל הבדיקות יהיו תקינות, הוא יוכל להצטרף לאימונים מהר מהצפוי. עד אתמול האבחנה הייתה שעליו לנוח חמישה שבועות נוספים.
מי שצפוי להחמיץ את רוב הסיבוב הראשון הוא מתאוסיניו. הקשר הברזילאי יעבור טיפולים במולדתו במשך מספר שבועות ולאחר מכן וחיזוקים נוספים שיעשה בישראל, יעמוד לרשותם של דראפיץ' וברדה. בבית"ר לא מתכוונים לקחת סיכון בעניינו וגם לאחר שיחלים הוא יחזור בהדרגה לאימונים מלאים. יש לזכור כי הקשר, שחתם כבר לפני חודש וחצי בבית"ר, שהה בבידוד בישראל ועדיין לא הצטרף לאימוני מאמץ מלאים וספרינטים, כך שהחזרה שלו תהיה איטית. השחקן טען לפני טיסתו כי המרפאה אליה יטוס בברזיל תביא להחלמתו המלאה בתוך חודש, אך בבית"ר סקפטיים.
הקבוצה ערכה היום אימון קל ומחר ומחרתיים יתקיימו אימונים כפולים. עיקר העבודה של הצוות המקצועי עם השחקנים תהיה על החלק ההתקפי ומציאת פתרונות מול קבוצות שמצופפות, כמו גם הרצון להכניס לכושר טוב יותר שחקנים כמו ירדן שועה, שהספיק להחמיץ גם באימון היום ונראה מתוסכל. בבית"ר רגועים לגבי שועה ואמרו: "אם ימשיך עם המוטיבציה הזאת וההתנהגות הטובה, הגולים יבואו. זה רק ענין של זמן".
יתרון (1) 179
18:15

לאנס

ניס
(1+)
ניס בתקופה פשוט איומה עם שמונה הפסדים רצופים בכל המסגרות והרבה בלאגן סביב הקבוצה. לאנס במומנטום הפוך לחלוטין עם שמונה ניצחונות בתשעה משחקים כשהיא נאבקת על הפסגה עם פ.ס.ז'. ניצחון ביתי ביותר מגול
מעל/מתחת שערים (2.5) (1) 204
18:30

ברנטפורד
(2.5+)

לידס
מתוך 20 משחקים ששתי הקבוצות ערכו העונה בליגה, נכבשו ב20 מעם מעל 2.5 שערים. שתיהן התקפיות ונראה שגם הפעם יכבשו לא מעט שערים.
יתרון (1) 208
18:35

מכבי רעננה
(5+)

עירוני קריית אתא
רעננה אחרי 5 הפסדים רצופים והיא מתקשה מאוד בשבועות האחרונים, למרות שהיא הוסיפה את ג'ו רגלנד לשורותיה. אתא אחרי הפסד דחוק לירושלים, שקטע רצף של 4 ניצחונות. אתא חזקה מאוד, איכותית וטובה מרעננה בהרבה
רגיל (1) 272
20:30

ורדר ברמן

שטוטגרט
שטוטגרט אחרי משחקים שלא מלמדים עליה יותר מדי מול מכבי ת"א, באיירן מינכן ומשחק גביע. לפניהם היא גילתה שיפור גדול, בעוד ברמן מאוד בינונית.
