ראשי מכבי חיפה אמנם סיימו את נושא הרכש עוד לפני היום האחרון לחלון ההעברות, אבל במועדון חושבים כבר על העונות הקרובות והיום (חמישי) נפגשו עם נציגיו של צארון שרי במטרה להאריך את חוזהו. בנוסף לקשר ההולנדי, בחיפה ייפגשו בזמן הקרוב עם שחקנים נוספים במטרה להבטיח את המשך דרכם במועדון.
שרי בן ה-32 סיים את העונה הראשונה שלו במדי מכבי חיפה עם 10 שערי ליגה ו-11 בישולים, והעונה כבש פעם אחת בליגה ועוד פעמיים במוקדמות הליגה האירופית, כולל שער מרהיב לרשת טוטנהאם.
רגיל (6) 63
15:00

מ.ס. כפר קאסם

הפועל כפר סבא
כפר קאסם וכפר סבא צמודות בטבלה כששתיהן עם מאזן זהה ואותה כמות נקודות. כפר סבא חסרה את אברהמס שלא חזר ארצה מהפגרה וזהו חיסרון משמעותי עבורה. חלוקת נקודות תהיה יותר מהגיונית כאן
יתרון (6) 68
15:00

מכבי פתח תקווה

מ.ס קרית ים
(1+)
אחרי ההפסד לנוף הגליל במחזור האחרון לפני הפגרה, המארחת תהיה חייבת להתעשת עם משחק טוב. נגד קריית ים שנראית רע מאוד במשחקים האחרונים, פ"ת צריכה לנצח ובגדול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
ללא קשר לכך, בחיפה חילקו מחמאות גדולות לעאיד חבשי. הבלם שאיבד שנה שעברה את מקומו ברוטציה, מקבל את הקרדיט מברק בכר ובמועדון מרוצים מאוד מיכולתו. "חבשי עשה התקדמות אדירה בחודשיים האחרונים", אמר גורם במועדון. "אנשים כנראה שכחו שהוא היה שחקן נבחרת ולאט לאט הוא חוזר ליכולת הטובה שלו ואף משפר דברים".
בנוגע למשחק מול מ.ס אשדוד במוצאי שבת, המאמן בכר מתלבט בנוגע לעמדת הקשר ההתקפי, שם ישנה התלבטות בין יאניק וילדסחוט לדולב חזיזה, וכן לגבי עמדות המגנים והשוער. יובל אשכנזי הפצוע יחסר לירוקים.
